oper Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 değiştirmeyin konuyu yaw.... bişe olduğu yok bende.. zaten bende şans olsa kız doğardım. hatta doğmazdım bile. ne vardı da koşa koşa gittiysem o yumurtanın yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ohoo bi baktım beni pazarlıyorsunuz burda oldu mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Abicim değer.Yani sonuçta insansın.Bi yere kadar dolar dolar patlar.Zaten söylemek en iyisi.Filmlerdeki gibi değil olaylar,her geçen gün dostluğunuz ilerleyip sen ona karşı farklı duygularını söylemedikçe durum daha da b.ka sarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 öyle ya da böyle, şu an ki durum b.ka sardığını gösteriyo birazcık.. lan bi de rüyamda gördüm çok düşünmekten iyi mi. moralleri bozduk durduk yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ne istediğine karar ver öncelikle. Ciddi ciddi bir ilişki istiyor musun? Onun sana meyili var mı? Bir ilişki başlarsa yürütebilir misiniz? İlişki başlamazsa da seni reddederse arkadaşlığınız devam edebilir mi? (Nah eder) Arkadaşlığınız devam ederse nasıl bir duruma gelir? Devam etmezse sen ne hale gelirsin? Bence kendine sorman gereken en önemli soru, kaybetmeyi göze alabilecek kadar aşık mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yauuu göze aldım zaten.. konuştum kızla. ama dediğin gibi bu arkadaşlık nah devam eder bence de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 su anda bende senin durumundayim (diycemde sen soylemissin kurtulmussun) daha oncede geldi basima o yuzndede kendime soz vermistim bi daha asla diye amma velakin yine geliyor basima ama ben basta dusunmuyordum boyle ona karsi bi anda arkadaslarim olm siz super olursunuz demeye baslayinca ister istemez dusunmeye basliyor insan simdi de cikmiyor aklimdan gecen aradim telefonu kapaliydi gorusemiycektik belli bi sure gaza da gelmistim o zaman bende mesaj atarim dedim ki sevmiyorum mesaj olayini neyse attim sonra konustum sarji bitikmis accam simdi dedi acti bana iletilmedi mesaji geldi simcik bi daha ayni seyi yapmayi goze alamiyorum garip bi durumdayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 söyle kurtul... her durumda üzülüyosun zaten ne farkeder ki.. en azından rahatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 msn de mi sordun? allah iyiligini versin. ^^ neyse hayirlisi olsun, kolay gelsin, pesinde kosman gerekecektir, vazgecme hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bende aynı durumdaydım açıldım anlattım.Meğer kızda bana aşıkmış o zamanlar.Biraaz peşinden koşmam gerekti ama şimdi çıkmak üzereyiz çok mutluyum oda bakınıyo paticiğe inşallah görmez bu postu yoksa rezillik xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 1 ay önce bi kız arkadaşım çıkma teklif etti bana. Kendisi ilkokuldan beri arkadaşımdı. Bikaç gün önce ayrıldık. Çok riskli bi durum bundan sonrada sonuçta arkadaşlığımız eskisi gibi olmuycak. Benim tek şansım bu arkadaşım ne kadar uzun süreli arkadaşım olsada dostum değildi pek. O yüzden dost dediğin bi arkadaşınsa iyice düşün. Sonucu ya çok iyi olur ya da çok kötü. Ortası yok yani [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 23:55 tarihinde, Predator tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Aynı durum başıma geldi, gittim konuştum havamı aldım. Ne aşk kaldı ne arkadaşlık, herkese saygılar... ühühü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 odchu yüzüne söylemem için ankaraya gitmem gerekiyodu ^^ bi kaç şey oldu onların üzerine patladım zaten dayanamaz oldum.. ondan yani.. yukardaki mesajın sahibini unuttum, ben de aynı yolda yürüyor gibiyim... msn görsem de konuşmuyorum. bi iki kez konuştum zaten havadan sudan. bundan sonrası ona kalmış... benim adım hıdır, elimden gelen budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 oper mesaj kutun dolmuş abi boşalt da dertleşelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 başıma geldi.söyledim değmedi.inan stres yumağı oluyon.genelde kabul etmiyo.üzülüyon bide.sen devam et.değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 kız şimdi biriyle çıkmaya başladı, iletisinde volkan&... yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 volkanı döveriz sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 çok samimi olduğum bir kız arkadaşım vardı. arkadaştan öteydik açıkcası çok yakındık. o benim için her zaman farklıydı, ben de onun için öyleymişim soradan öğrenmiştim de neyse. bu arkadaşla biz tam zıt kişilerdik. her konuda. ama ben ilişki konusunda bahsedeyim. ben ilişkimi eğlenmek için yaşarım, çıktığım kişi en iyi arkadaşımdır. ona da diğer arkadaşlarıma yaptığım gibi espriler yapmak takılmak isterim. henüz lisedeyim yani evlencek halim yok. yani en önemli şey yanındayken eğlenebilmemdir. o ise tam tersi. 4 ay çıktığı çocukla evlilik hayali kuran, her ilişkiye muhteşem hassasiyet gösteren neredeyse karı-koca ilgisi bekleyen pek bi hassas kişiydi. bunları bile bile sevdik birbirimizi. daha doğrusu ben farkındaydım. öyle iki ucu boklu bir değnekti ki, bir taraftan seviyorsun, bir taraftan da çıktığında en fazla 2 ay birlikte olabileceğini biliyorsun. e noldu sonunda? duygular karşılıklı olunca çıktık. 1,5 ay sonunda ayrıldık. ondan sora yılan hikayesi gibi 2-3 kez ayrıl barış seansları oldu. en sonunda ben seni mutlu edemiyorum diyip tamamiyle kapattım meseleyi. aşırı ilgi beklentisi bana göre değildi sonuçta. şimdi ise arkadaşlığımızın ne durumda olduğunu düşünün. o yüzden böyle bir durumda, söylemesen olmuyor; söylemezsen hiç olmuyor. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 00:17 tarihinde, Deacon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 madem o kadar yakın arkadaşın kardırmayı ver kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Deacon, içkilisin herhalde :) yanlış cümle kurmuşsun :))) söylesen ayrı dert söylemesen ayrı dert zaten.. de böyle bişe olacağını tahmin etmiyordum açıkcası.. gerçi arkadaşın da kim olduğunu bilmiyorum ama, olaydan kısa bir süre sonra böyle bişe olması bi garip oldu... koydu mu , evet koydu bana böyle olması... biraz daha geç bi vakitte olsaydı barii ne bilim.. garip oluyo insan ister istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 "söylemezsen olmuyor, söylesen hiç olmuyor" olacak orası ya. gece gece yanlış yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 lan tahmin ettiğim şey oldu :D o şahıs yeğeniymiş... zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar