Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

değer mi?

oper

Öne çıkan mesajlar

zamanında tartışılmıştır farklı konularda ama bi daha tartışılsın :)
şimdi yakın bi arkadaşınız var(karşı cins). zaman geçiyo ona olan duygularınız değişiyo... ama çok da yakın arkadaşsınız(en azından siz onun için öylesiniz). onu kaybetmek uğruna ona durumu anlatır mıydınız?
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen
bi de şu var tabi nerden biliyorsun sana karşı ne hissetiğini, o senin ondan hoşlandığının farkında mı sonuçta? E sen de anlamayabilirsin. Tani gerçekten hoşlanmıyor da olabilir :p

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:55 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth, ne dediğini anlamadım karıştı sanki.. "e sen de olamayabilirsin" le ne demek istedin :S
o benden hoşlanıyo diye bişe demedim. zaten öyle bişe bilsem 1 sn durmazdım :D

edit: ekleme çıkarma

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:52 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o işin sonu her durumda b.ka saracak. birlikte olsanız bile dost olduğunuz ve başında birbirinizi öyle gördüğünüz için ayrılacaksınız. zaten kız öyle düşünmüyosa baştan gideceksin.

en iyi cevabın evet olcaksa ben sana bişey dicem de sonra hayır derse tamam demiyorum o zaman bişey de
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle durumlar çok yaşanıyo; arkadaşlık-aşk arasındaki gidip gelmeler falan. Genelde tavsiyeler hep, açılma açılırsan reddedilirsin, arkadaşlığın biter, şeklinde olur.
Ama bence içinde kalmasından iyidir. Reddedilmezsen süper olur, reddedilirsen de reddedilirsin; ama sonuçta hiç söylemezsen hep içinde kalır, acaba olabilir miydi, dersin.

Yalnız, çok umutlanma; çok da umutsuzluğa kapılma. Her türlü cevaba hazır olarak git en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

geçici değil. yani uzun zamandır var böyle bişe ama, lan bi dk. zamanında arkadaşıyla konuşmuştum. arkadaşları buna "senden hoşlanıyo herhalde" demişler. kız da yok ya olmaz öyle şey falan demiş...
sonu kötü olacak gibi ama olursa da olsun. zaten yolunda gitmiyo pek bu ilişki kendi açımdan... belki bişeler olursa düzelir. ya da toptan kurtulmuş olurum. en kötü ihtimal duygularımı ifade etmiş olucam. onun rahatlığı olacak

edit: yaw of hafif geyikten giriyorum konuya, kız tam geyipe sarıyo bu sefer :S

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 00:31 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

onun bana karsi birseyler hissettigini bilsem/anlayabilsem, anlatabilirdim. direkt bir sekilde anlatmasam da zamanla kendiliginden birseyler olabilirdi. akisina birakma taraftariyim ben.

sonucta sana karsi bossa ve ona birseyleri acikladiktan sonra o da birseyler hissetmeye baslarsa, gaza gelme durumlari söz konusu olabilir, mümkündür.
o yüzden ''dogru ani'' beklemek en sagliklisi diye düsünüyorum.

ha ama riske girmek gerekir bazen, girdikten sonra sonuclarina katlanabilmek de gerekir:)
Sosyal ağlarda paylaş

vanille,
haklısın doğru zamanı yakalamak gerek de.. işte büyük ihtimalle benden kaynaklı olarak; bana karşı olan davranışlarını yanlış anlayabiliyorum-yani ona karşı duygularımdan dolayı istemsiz oluyo büyük ihtimalle.
o yüzden risk aldım..
bakalım bundan sonra ne olur...
Sosyal ağlarda paylaş

boş ver zaten sen bir kere ondan hoşlandıktan sonra senin için ilişki arkadaş ilişkisi olmayacaktı, sürekli yarı-rol halinde kalacaktın, belki şimdi zamanla tekrar dengelenir sen vaz geçebilirsen :)

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 00:52 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kendi görüşümü sölicem,
bi şey olmıcak.

sonra sen ya "amaaan "diyeceksin,ya da daha beter olucaksın.
bunu da sen seçeceksin,kızın cevabı çok imkansız kılıyor senin için konuyu.

öle "ne olursa olsun arkadaş kalabiliriz" olayı,bu duyguların bu raddeye gelmemesiyle olabilir.o da bi ihtimal.
bana göre bundan sonra da zor.

dikkat et tercihlerine tabi.

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 00:54 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
çok tanidik bu laf haha
imzani gerçeklestirebilseymissin keske oper.uzulmezsin sonra umarim kenk.

soda olsa olurdu belki...
ama laf herkese tanıdık geliyodur ^^ zaten o yüzden inanasım gelmiyor.

said:
boş ver zaten sen bir kere ondan hoşlandıktan sonra senin için ilişki arkadaş ilişkisi olmayacaktı, sürekli yarı-rol halinde kalacaktın, belki şimdi zamanla tekrar dengelenir sen vaz geçebilirsen :)

vazgectim bile. amacım sadece söylemekti. beklentim yoktu pek.

diablo,
haklısın işkence çekeceğime kaybetmeyi göze aldım

malik, ben de bilmiyorum nolacak. hep birlikte görecez :) bi kaç ay sonra hortlatırım bu konuyu merak etmeyin ^^

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 00:58 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk,
cesur oldum... ama onun şu an için öyle bi duygusu yok bana karşı...
ama sonradan bişe olur mu olmaz mı bilemem. ben yine "aynı ben" olarak devam edicem- arkadaş olarak yani- (tabi o benden uzaklaşmaya çalışmadığı takdirde).

bundan sonra ne olur bilemem.... ama ufak bi şey anlatayım. yine bi arkadaşı böyle bişe yapmış buna. şans vermek lazım aslında demişti. ama o kişinin durumu biraz daha farklı olduğu için olmamış.(çocuğun yakın arkadaşı öyle bişe yaparsan çok kötü olur sakın demiş-yakın arkadaş aynı zamanda kızın da yakın arkadaşı)
eğer hala öyle bi düşünceye sahipse belki bi şans tanıyabilir bakalım nolacak diye.
bekleyip görecez.

can-i,
inşallah olur ama olmazsa da oturup ağlayacak , günlerce aylarca üzülecek değilim..

ya bi de ben şunu anlamıyorum.. şimdi biriyle tanışırsın, hoşlanırsın falan.. sonra açılmayı düşünürsün. ama daha birbirini tanımıyosun ayağına olmaz. tanımaya çalışsan(ki birini tanımak uzun zaman ister) iş arkadaş-dost ayağına dönüşüyo... ne yapacağına karar veremiyo insan böyle olunca. sonunda da "ya herro ya merro" diyosun :)

yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize.

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 12:49 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...