Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moğollar & cypress hill - süreyya

lumpy

Öne çıkan mesajlar

bence biraz iyi oldu bundan birkaç sene önce cypress hill ve moğolların yan yana duracağı kimin aklına gelirdi.müzik kalitesi açısından moğollar tamam kat kat daha iyi cypress hillden ama evrensellik açısına düşünsek birde dünya tanıyacak moğolları.
Sosyal ağlarda paylaş

rap ise dandiktir düşüncesi de iyiymiş..
cypresshill rapcore en eski,kalite temsilcilerinden biridir gayet ki klipte de olay gene cypress hill bazlı moğollar her nekadar kalite falan diyo olsak da küçük bir kitle için bu böyle.şarkıya gelince fena olmamış bence.oturup yeni bir şarkı yapsalarmış daha güzel olurmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

kabus gördüğümü sanmıştım ama gerçekmiş!

said:
dasaaa 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 03:09

Aç gibin klavyeye saldırıdı dasaaa. tuşları tıkırdatmaya başladı. aslında gerçekten açtı. durmadan guruldayan kendi kendine guruldanan midesine sert bi bakış attı. ancak lanet olası midesi guruldanmayı ve her durumdan şikayet eder gibi kendi kendine guruldamasını kesmedi. artık bu duruma katlanamayan dasaaa patlattı yumruğunu lanet olası midenin tam gözü üstüne. dasaaa'nın bir anda yükselen çığlığı odanın duvarları arasında yankılanarak yok olurken, dasaaa kendi kuyruğunu Jerry'nin pis bir oyunu sonucu yanlışlıkla ısırmış kedi Tom gibi yerlerde kıvranıyordu. "keşke lego gibi olsak mna koyum!" diye söylendi.. "o zaman bu guruldanan mideyi çıkartır ve atardım balkona, sabaha kadar guruldasın bne!" kıvrandığı halı üzerinden kalktı ve dizleri üzerinde bir süre dinlendi. yediği yumruğa rağmen midesinin guruldanması geçmemişti. aklına moğollar geldi dasaaa'nın.. "bi şey yapmalı! hey.. bi şey yapmalı!" Dizlerinin üstünde doğruldu ve masanın kenarına koyduğu sağ elinden kuvvet alarak ayağa kalktı.. ne yapmalıydı? ne yapmalıydı? yemeksepeti bu saate pek bi işine yaramazdı ve mutfağa kadar gitmek gerçekten zor geliyordu.. ama lanet olası moğolların sesi kulaklarından silinmiyor tam tersine lanetli bir hayalet misali, bir halüsinasyon edası ile önünde beliriyorlardı! "açlığımın belirtilerinden biri olmalı" dedi.. "halbuki saat 10gibi bir şeyler yemiştim!" halüsinasyon moğollar grubu oda içinde deliler gibi "bi şey yapmalı! hey.. bi şey yapmalı!" diye bağırırken dasaaa cahit berka olduğunu sandığı sanal moğollar grubu elemanının yüzüne tükürdü! sanal cahit dile geldi "Ne yapıyon abi yaw? ekmek parası için uğraşıyoruz burada bizde.. " dedi üzgün bir şekilde.. "Ekmek mi! sen de ekmek var mı?" dedi dasaaa. ve hışımla moğolların üzerine atladı.. cahitin kolundan ısırdığı parça ağzının kenarından sallanırken, engin yörükoğlunun budunu vücudundan ayrımıştı bile. sadece 5dk içerisinde bütüm moğollar grubu -en azından halüsinasyonları- tarihe karışmıştı.. dasaaa bir şey yapmış, hem moğolları -yüzyıllardan beri bir şey yapmalı diyen ama bir şey yapmayan yegane grubu- tarihten silmiş, hem de karnını doyurmuş olmanın mutluluğu ile birlikte televizyonun karşısındaki koltuğa kuruldu ve bastı kumandanın tuşuna.. Kanallar arasında turlarken MTV'de moğolları cypress hill'ile birlikte görüverdi! bu imkansızdı.. moğolları henüz yemiş olduğundan ve moğolların kanını dahi üzerinden temizlememiş olduğundan değil, moğollar kim cypress hill kim di yahu? şaşkınlıkla tv.ye bakarkene elektrikler kesildi ve bu garip olayı yazmak için paticiğe girdiğinde başlık açmak için salakça bi konu olduğuna karar verdi.. hem açsa ne diyecekti ki "ben moğolları rüyamda yedim.. hepsinden nefret ediyorum.. hele bi şi yapmalı demiyorlar mı!! hele cahit'in at gibin pörtlek dişleri yok mu?" hiçbirisini yazmamalıydı. moğolları hayali olarak dahi öldürdüğünden kimsenin haberi olmamalıydı.. monitörün yaydığı ışıktan kafasını çekip gölgeler içerisine gizlendi.. ta ki yeniden karnı acıkana kadar...

nereden mi alıntıladık.. işte buradan!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...