Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bunun çalışan versiyonunu yapıcam, laser kesimi ile parçaları kestirip kaynaklamayı düşünüyorum gaz kaynak ile. Bunları da ben tasarladım, oyundaki resimden bakarak, kapak sistemi güzel oldu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Beğenirsem satın alabilirim ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ben sana konteynır yapamazsın demedim, ışın kılıcı yapamazsın dedim chemical senin ya fizikçi ya bilgisayarcı olman lazım. ciddiyim boşa harcıyosun potansiyelini. hatta bence direk fizik bilgisayarı boş ver. Ama sen bilirsin [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 03:45 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 kesim pahalıya gelicek gibi ama ya, ucuz bi yer bulsam laser kesim yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 baba bunun gibi bişii biz (ben lam ben) istesek yapar mısın? konteyner değil ama bööle metalli falan bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 valla metalden çok anlamıyorum ben de yaptırıcam tasarımdan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Gerçekleşse bütün dolapları çekmeceleri felan bundan yaptırırım yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 yüzeylerden birinde sürtünmeyi arttırıcak bişi olmalı yoksa en altta gösterdiğin gibi istiflediğidne kayar dağılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 quake den mı aldın görüntüyü hangi oyun bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 vazgectim birbirine kenetlencek şekilde olsunla bölece hem dağılmazlar hemde istifledikten sorna harekt ettirmek daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 eve-online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 quake den mı aldın görüntüyü hangi oyun bu Eve online sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 hayata geçirebilirsen ben de ilgilenirim chemical, malum ömrümüz kutuda geçiyo, altıgen güzel seçim, en alttaki birleşimde içerisi de güzel düzenlenirse hem havadar olabilir hem de çok kullanışlı :) tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 niçin yapıcaksın bu konteynırı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 şantiyede kullanıcam, şu anda piyasadakiler çok klasikleşti artık :p dikdörtgen dikdörtgen şeyler hep, böylelikle kat çıkma şansı, içeride de geniş hacimli asma katlı vs vs şeyler yapmak mümkün olabilir, insan kendini evinde gibi hisseder güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Black ne zaman kurtuluyorsun sen Şantiyeden ? tanıştığımızda şantiyedeydin , hala öyle. merkeze geçme masa başına geçme şansın yok mu ? (Böyle birşeyde yaşamak ancak sen hayal ederdin zaten :=) , kutuda o kadar vakit geçirince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 black sen içindemi yaşıcaksın bunun? :) sanırım kemikıl kutu olarak şeetmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 konteynır denilicne black haliyle şantiyelerdeki prefabrike konteynırları düşünmüş, o zaman daha mantıklı bi kapı olmalı tabi, ama güzel olabilir bu formadaki bişeyin içinde yaşamak farklı olur hep kutu hep 90 derece abyıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Fikiri ben de çok beğendim. Yalnız ustalara el işi birşey yaptırmak demek ayak üstü şey olucan demek, öyle fiyat kesiyorlar. Kendin yapabileceğin bir malzeme varsa ona yönel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 dikdörtgen en kullanışlı şekil değil mi bunun için? hem altıgenden çok daha dengeli. ayrıca konteynırlarda şekli bozulmayan şeyler taşınıyor. altıgen konteynıra koli koli bişeyleri nası koycaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bunu yapıcanda ne işe yaricak onu anlamadım ben.çöp kutusu niyetinemi kullanıcaz?içindemi yaşıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bunun tipigüzel işet koli yerien bu olucak abi [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 10:31 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 haaa anladım... hadi bakalım yapsında görelim!belki alırım bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 kıyametiş bu cocuk getircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 homeworlde benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar