Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konteynır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bunun çalışan versiyonunu yapıcam, laser kesimi ile parçaları kestirip kaynaklamayı düşünüyorum gaz kaynak ile.

Bunları da ben tasarladım, oyundaki resimden bakarak, kapak sistemi güzel oldu gibi.
Mesaj tarihi:
ben sana konteynır yapamazsın demedim, ışın kılıcı yapamazsın dedim

chemical senin ya fizikçi ya bilgisayarcı olman lazım. ciddiyim boşa harcıyosun potansiyelini. hatta bence direk fizik bilgisayarı boş ver. Ama sen bilirsin

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 03:45 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hayata geçirebilirsen ben de ilgilenirim chemical, malum ömrümüz kutuda geçiyo, altıgen güzel seçim, en alttaki birleşimde içerisi de güzel düzenlenirse hem havadar olabilir hem de çok kullanışlı :)

tebrik ederim
Mesaj tarihi:
şantiyede kullanıcam, şu anda piyasadakiler çok klasikleşti artık :p

dikdörtgen dikdörtgen şeyler hep, böylelikle kat çıkma şansı, içeride de geniş hacimli asma katlı vs vs şeyler yapmak mümkün olabilir, insan kendini evinde gibi hisseder güzel olur
Mesaj tarihi:
Black ne zaman kurtuluyorsun sen Şantiyeden ?
tanıştığımızda şantiyedeydin , hala öyle.
merkeze geçme masa başına geçme şansın yok mu ?
(Böyle birşeyde yaşamak ancak sen hayal ederdin zaten :=) , kutuda o kadar vakit geçirince
Mesaj tarihi:
konteynır denilicne black haliyle şantiyelerdeki prefabrike konteynırları düşünmüş,

o zaman daha mantıklı bi kapı olmalı tabi, ama güzel olabilir bu formadaki bişeyin içinde yaşamak farklı olur hep kutu hep 90 derece abyıyo
Mesaj tarihi:
Fikiri ben de çok beğendim. Yalnız ustalara el işi birşey yaptırmak demek ayak üstü şey olucan demek, öyle fiyat kesiyorlar. Kendin yapabileceğin bir malzeme varsa ona yönel bence.
Mesaj tarihi:
dikdörtgen en kullanışlı şekil değil mi bunun için? hem altıgenden çok daha dengeli. ayrıca konteynırlarda şekli bozulmayan şeyler taşınıyor. altıgen konteynıra koli koli bişeyleri nası koycaz :D
  • Yeni Oluştur...