Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lise Hatırası :(


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Lan aslında üzülüyorum lisenin bitmesine.Hep bitsin bitsin kurtulalım şu okuldan derken nedense artık bittiğine üzülüyorum.Garip;

Neyse efendim sene başında bir işe giriştik.Belgesel şekilde sene boyunca kaydettiğimiz görüntüleri sene sonunda kurgulayacak ve nasıl desek bir Film/Günlük yapacaktık.Neyse kamera olarak benim Panasonic fotoğraf makinesini seçtik,(Okula sony götürecek kadar denyomuyum lan ben ? ) çekimlere başladık ama kamera bozuldu ! (tamir ettirdim gerçi ).Bozulduğu sıra vazgeçtik.

Neyse efendim,çekim yaptığımız günlerden bir hatıramız.Zamanında çekebildiklerimizle birşeyler yapmaya çalışıyorum şimdi,bu herkesin çok sevdiği anlardan bir tanesidir;

http://www.youtube.com/watch?v=2nsiWN-XveQ

Peki biz bu hayvan oğlu hayvanlığı niye yaptık ?
Bilmiyoruz efendim.

Peki bu çocuklar niye sürekli gülüyor ?
Olaydan 40 dakika önce başlayan sınıf şamatası halen devam etmektedir ve can yakmaya başlamıştır !

Peki kapıya çarpan çocuğa ne oldu ?
Yaşıyor hala,olaydan sonra omzu kırıldı sandık ama bir şeyi olmadı keratanın.

Peki Dark sen nerdesin ?
Efendim çocuğu kaldıran dörtlünün arasındaki kameraya göre sağ öndeki uzun,şişman,kısa saçlı,sürekli gülmekten dolayı yüzünde salakça bir ifade olan çocuk benim. (aşağıladım lan kendimi)


Evet budur olay,daha komikleri mevcut onları da koyarım bir ara :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet efendim,ikinci videomuz.

http://www.youtube.com/watch?v=tx6J9Xn63bk

Okuldan kaçtığımız günlerden biri,çok eğlenmiştik kameraya alabildiklerimizden bir kaç tanesi,benim favori çekimim bunun içindedir.

1. bölümdeki yürüyen merdiven olayında aslında böyle merdivenden inerken videonun açılışını sunmasını istemiştim arkadaştan.Sunmaya başladı ama arkada herşey normal gitmiyordu ? Sınıf arkadaşlarım bir anda çoşmuşlardı ve iş kontrolden çıktı.Kamera arkası görüntüsü hehe :)

2. bölüm ise Episode 1'in devamı.En son gülmekten kontrolu kaybedince kayda son vermiştim burada devam ettirdik.Sarışın çocuk Karadeniz'li çok iyi bir arkadaşımızdır.Bizi hep eğlendirir,iyi niyetlidir.Burada neden o kadar korktuğu itiraft etmektedir: "Lan ayağım kalacaktı arada,sona geldik diyorum ! "

3. bölümde ise Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi'ne doğru yürüyen kaçakların yolda arabası bozulmuş birine yardım etmesini izleyebilirsiniz.

4. bölümde ise Merkez'e giriştikten sonra herkese Nescafe ısmarlamış olan ben,rahatça içeceğimi yudumlamak isterken arkadaşlar yine çoşmuştur.Bu video da akıllarınıza bir soru takılacak,Dark neden dudağının ucunu Nescafe'ye kokoş gibi değdiriyor.DİLİM YANDI LAN DİLİM ONDAN ÖNCE !


Devamı gelecek :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=L_Ob92zevvg

Yine ve yine.Okul sonrası bu sefer,arkadaş grubu yine Beylikdüzü'nün gözde mekanı Migros Alışveriş Merkezi'ndeyiz.

1. bölüm;yemeğimizi bitirip mallık yapmaya başladığımız bir andan saniyeler.

2. bölüm;bowling oyunu,son tur.Laz arkadaş topu eline aldı.Sonlardaydı ve iddiası yoktu fazla,arkasını döndü,bacak arasını açtı ve topu yolladı.Birinci olmadı azmetti 2. de hepsini devirdi.Üçüncü hakta yine hepsini devirdi ve 2 strike ile 7den 3.lüğe fırladı.Acemi şansı ya da ...

3. bölüm;artık yorulmuş,yemeğe oturmuş vaziyetteyiz,boş bir görüntü.

4. bölüm;Cola Tower


hehe bunları aylar önce arkadaşlara toptan yollayayım diye birleştirmiştim.Kurgulamadan atıyorum,adam gibi kurgulayınca inşallah güzel olacak :D Özellikle mallıklarımızı bulup atıyorum nedense :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...