arcanum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 merhaba arkadaşlar buraya 28 Nisan 2003 günü üye olmuştum sonra çok ilginçtirki hiç girmemişim baktım sadece yeni gelenlerde ilk günkü selam mesajım var.neyse öyle oldu böyle oldu artık burdayım... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 slm hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hoşbulduk... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 otur soluklan hele olm.. ayran var bol köpüklü.. iççen mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yok sağol kolamı yudumluyorum şimdi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 4 yıldan sonra nası aklına geldi birden, unutur gider insanın hafıza Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 biraz tesadüf oldu doğrusu.W.O.W hesabı arıyordum arkadaşım gir buraya bak pazar alanı kısmına bulabilirsin dedi. yahu ben burayı hatırlıyorum sanki dedim bende... not: 1-arkadaşım buraya üye değil. 2-account almaktan vazgeçtim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hoşgelmişssen :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: biraz tesadüf oldu doğrusu.W.O.W hesabı arıyordum arkadaşım gir buraya bak pazar alanı kısmına bulabilirsin dedi. yahu ben burayı hatırlıyorum sanki dedim bende... not: 1-arkadaşım buraya üye değil. 2-account almaktan vazgeçtim. Ehehehe... Neye niyet neye kısmet :D Tekrardan hoş geldin o zaman :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 18 yaşıma bastığım gün üye olmuşsun :P hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanum Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 vay be ne ulvi bir insanım :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.