darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 küresel ısınma dio herkes ama bu ısınma değil kavrulma oldu resmen ölmeden cehennemi yaşamaa başladık hafiften hafiften.. gece uyuyamıom..çok terliom:S..sürekli su iç çiş gelsin,,klimalar isyan etti kendilerini soutuo ancaa:s:S neree bu gidişat:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 : )))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 pahauhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ahahdashdadhasdhsdhdsahddhasdashdahdasdhadhadhahdashdahdadhadahhd kışın da çok soğuk olacak of doınuyorum diyeceğiz. ne garip di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ya cidden dooru bi tespit ama... Hayatım boyunca bu sene terlediğim kadar terlememişimdir. Dışarı çıktığım anda erimeye başlıyorum. Ne zmn uyusam yastık ıslak uyanıorum ki bu bana asla olmazdı... Çok sıcaaak çookk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 penth 9ları unutmuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yağmur yok.o kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ueheuhaushudahuashu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Herkes güldü bende güleyim. LDJŞKSAKJŞLKJDFŞLASSDLF [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:21 tarihinde, Killer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Ağlancak halimize gülüyoruz. Böhüüü. ahuehsuhadushd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: Horrible üye [şikayet et] § 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 02:09 [ özel msj ] ya cidden dooru bi tespit ama... Hayatım boyunca bu sene terlediğim kadar terlememişimdir. Dışarı çıktığım anda erimeye başlıyorum. Ne zmn uyusam yastık ıslak uyanıorum ki bu bana asla olmazdı... Çok sıcaaak çookk salyaların akıyordur belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 yoklannn nesi sıcakk..l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 şimdiden ısınma turları yapılıyor ceheneme gıdıcekler için ama cennetlık ınsanlarda bu paydan alıyorlar dersenız onlarda kötü bişey yaparsanız bunun daha sıcagını cekersenız gıbısınden bi ders veriyor Allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 isina soguya acayp bişi olcaz biz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bisicik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravendark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 geçmiş olsun size.. balkanlardan selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sabredin. 2012 de marduk gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 offf ya bu nasıl sıcaktır arkadaş ? 2 saatte bir uyanıyorum yatamıyorum. çıplağım düşün artık xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 pazar pazar gene işteim ya ve gene kavruluo burası böüüü ühhüüüüüü:'( ter kokmaya başladım galba:S bi kıs olarak çok kötü bi durum parfüm bastırıo biras allahtan ama sırtımdan akıo böle şakır şakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 kıs sın sen demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 evet herkes erkek zannedio=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 kıs olmak daha iyi parfüm bastırıyor işte. erkeklerin parfümleri bastırmıyor. heeleelelele love metal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 erkeklerin biraz daha ağır oluyo ter kokuları=) erkek arkadaşımdan biliyorum hehhehe onunda kolayı var parfüm şişesini boşaltcan anca=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar