Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 apex git işine güzelim ya delinin biri ile yakın temas bi münasebetin mi oldu ne değiştirdi seni böyle :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 hehe ne var olm bunda dyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: Silthanas, 07 October 2003 18:54 tarihinde demiş ki: Bjk kralini cekti bunun 100. yil belgeseli diye.. ama niyet para kazanmak degil, halki bilgilendirmekti.. zira NTV de yayinlandi gunlerce... sikko soyunma odasi goruntulerini film diye kakaliyolar i$te, gs olsam gitmezdim, Fatih Terim $ovenizmini gormektense, gs yi birakirim daha iyi.. hic dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama herifin kamera kar$isindaki her hareketi $ov..Bole kamera goruyo odadan cikarken bir anda kasiliyor, el kol hareketleri yapmaya ba$liyo falan..[hline]Külliyen Yalan... sallaaa onu ntv kendi yaptı yayınladı...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 war mısınız topluca gideelim....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 gittim bi galatasaraylı için güzel fakat başka takımdan adamları açmayabilir[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bende gittim. fatih terimin konuşmaları uyuttu biraz ama filmin geneli hoş yani[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 BEnımde gıtmem lazım ama sızden yardım ıstıyorum bu takım bayraklarını nasıl koyuyorsunuz?[hline]Kargalar sürüyle Kartallar Yanlız Uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Geneli çok hoş diyorlar.Bu hafta gidicem merak ettim şimdi.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Bu hafta gidilmesi gereken bir film.Trailerı bile güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar