Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden yeni mini cooperın 0-100ü bukadar iyi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamlar nası beceriyolar bu işi anlamıyorum,yada anlıyorum da başka firmalar neden bu verilerin yanına yaklaşamıyolar
1.6 turbosuz motorda 0-100 9.1 saniye, yok böle bişi yani
araba 1.15 ton zaten, e yakıt tuketimi de miniminnacık[spo]Engine 1.6 litre, 4 cylinder/16V

Max. output/hp/revs 88 kW (120 hp) at 6000 rpm

Max. torque/revs 160 Nm at 4250 rpm

Acceleration 0-100 km/h 9.1 s

Top speed 203 km/h

Acceleration 80-120 km/h (4th / 5th gear) 9.4 s / 12.1 s

Fuel consumption (urban) 7.8 l/100 km

Fuel consumption (extra-urban) 4.6 l/100 km

Fuel consumption (combined)¹ 5.8 l/100 km

CO2 emissions¹ 139 g/km

Unladen weight (EU)² 1140 kg
[/spo]
Mesaj tarihi:
mini iğrenç kullanışsız bir araba yanlız bence..bi kere güya arkaya oturma yeri koymuşlar ama sığman mümkün değil..ayrıca arabayı dengesiz buluyorum ben..ve ayrıca tiğini de hiç beğenmiyorum..ve ayrıca çok çok pahalı bence tamamen reklam olayı..ve ayrıca böyle gider bu liste=P
Mesaj tarihi:
tipini beğenmeyebilirsin ama mini gayet dengeli bi arabadır. 3 yıldır kullanıyorum valla bu kdr iyi yola oturmasa her bariyerde bi sevgilim, aman izim olurdu haha
Mesaj tarihi:
ben yeni cooper s tiptronic test etmistim baya baya tatmin etmisti ya ama yeni minilerin kasasının önünde yapılan değişiklik yol tutuşu olumsuz etkilemiş. viraja hızlı girince arabanın burnu yalan oluyo sanki =) o yüzden eski kasa rulz :p
Mesaj tarihi:
gecen gun cooper tiptronic test ettim dsg şanzıman göya ama vw ninki kadar başarılı degil gene manueli daha cabuk, manuel 9.1 tiptronic 9.2, isterse 9.5 olsun ama yani 1.6 turbosuz motorda yok öle bi hızlanma başka arabada
ayrıca evet yol tutusu cogu arabadan iyi olarak bilinir, o yuzden her yerde go-cart diye anılıyo
tabikide bmw yuzunden bukadar iyi de baska firmalar bukadarmı kabız ki beceremiyolar
ford fiesta 1 ton araba, 100bg, otomatik 0-100 11.3 saniye mi ne, 4 vites tabi, mini tiptronic 6 vites
Mesaj tarihi:
ama tabi eski kasa supercharger, yani kasa turbo, daglar fark
yeni kasa kuş kadar yakıyo, s için özellikle, superchargera göre
0-100de cok bi degisim yok
ve ayrıca tipini bende begenmiyorum yuvarlak farları tutmadım
Mesaj tarihi:
kız boyutlarındaysa sıgar tabi de, 1.80lik 80 kiloluk 4 erkek sıgmaz, arka koltuk zaten 2 kisilik normalde, ama ön koltukta da 1.80lik 2 erkegin oturdugunu dusunursek arakaya anca yan oturabiliyo bi erkek, gercekten cok onemli bi olay varsa tabi oturursun sıkısarak yani de konforlu olarak dusununce yok max 3 erkek 1 de belki kız
  • Yeni Oluştur...