Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ben de herşeyi "Aman bunlar şunların maşasıdır , maksat ortam karışsın ama halkımız yemez bunları" diyen Zaman/Yeni Şafak mentalitesine karşıyım. Bunların gazetelerini okursanız zaten Şeyh Sait ayaklanması da Hocaefendi'yi çökertmek isteyenlerin oyunuydu (!) , Kubilay'ı şehit edenler meczup falandı değil irtica Müslümanlıkla en ufak alakaları bile olmazdı , yaptıkları nasıl irtica ile bağdaştırılırdı (!) , 28 Şubat olayı Sabatayistlerin darbe girişimiydi , Türkiye çok büyük zararlar aldı (!) , hatta ve hatta "Ananı da al git!" lazfı da hiç kullanılmadı, kullanılsaydı bu gazeteler yazmazmıydı ?(!) Herşeyde en ufak detayına kadar gidilip "bakın nasıl çözdük" diyen insanların Fetocuları , Susurlukçuları , Yüksekovacıları , hatta en basitinden bugun "halkın cumhurbaşkanı , başbakanı" diye biryerlerini şişirdikleri insanların 10 yıl önce kimlerin yanında el pençe divan durduklarını nasıl görmezden geldikleri de ayrı bir yazı konusudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 akuma kasma abicim canakkale savasini yatirlar emzarlarindan kalkip kazandi biulutlar geldi ingilizleri goturdu sebetayci* larda biz yaptik diyip kahraman ilan edildiler kurtulus savasinda ak sakalli dedeler cephedeki askerlere mermi filan tasidi yunanlilari asalari ile dovduelr bole lort of the rings gibi yatir ordulari kalkti izmire akdar supurdu dusmani yaa yaaa hatta hitlerin tek testisinide ak sakalli dedeler yuruttu savasi kaybetsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Çanakkale Savaşı'nın asıl kahramanı Atatürk değil, bu müslüman cindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Dimi sonra hitler çocuk sahibi fln olurdu ondan sora Müslümanlığın sonu gelirdi fln Boş bu işler gerçekten bize verilen göstermelik bilgilerle kandırılıyoruz çoğunlukla.Üzerinde kafa yormaya bile gerek yok Acaba dinciler mi yaptırdı adamın itirafları öyle gösterio.Acaba ulusalcılar mı yaptırdı e kanıtlar öyle gösterio..Acaba uzaylılar mı yaptı e tayyip bey öle sölüo? Edik:eidk [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 09:52 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 09:53 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kafir cin varmıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Kafirler heryerdedir cuce!Kafir cuce var mi? Edik:benim bildiğim tüm cüceler namazında niyazında iyi insanlar:D Sakalları yeter [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 09:54 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Olma mı.. İki tür cin vardır.. Bi müslüman cin, bi de kafir cin.. Müslüman cin inanana pek karışmaz rahat takılır.. Amaaa eğer asılıp yıkanmadan yatarsan yandın! Kafir cin tepene biner mazallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ohoo ben her gece kafirle takılıom o zaman:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kurtulus savasinda ak sakalli dedelerin gokten indirdigi mermiyi ben tasidim diyen kizi Allah (c.c.) bu sekilde carpti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Abi böyle resimleri spoya fln koyun ya kahvaltı yapıodm beya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 akpye oy vermeyip turban takmayan kiz degil miydi ya o ustteki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Davanın Vatansever Kuvvetler Güçbirliği'ne yönelik Girdap operasyonuyla, vatanseverler, ulusalcılar ve derin devletle herhangi bir alakası yoktur. Saldırının amacı, Allah'ın dinine, peygamberine, Müslümanlara yapılan alçakça hareketlere ceza vermektir. Yakalanmasaydım, Şener Eruygur'a ve bazı bankalara saldıracaktım. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i öldürecektim. Bunlar hadlerini aşıyorlar. Rahat rahat, geniş geniş hakaret edeceklerini sanıyorlar. Onlara 'akıllı olsunlar' demiyorum, ama rahat da olmasınlar. Bu arada, Fethullah Gülen'e saygı ve sevgilerimi bildiriyorum. Onu kırdım ve üzdüysem özür diliyorum. Bu olayın Ayhan Parlak ile Veli Küçük ile Muzaffer Tekin ile uzaktan yakından alakası yoktur. Türkiye'de yaşayan iman etmiş insanlara film, fırıldak çevirmesinler. Adam olacaklarsa adam gibi adam olsunlar. Baksanıza neler demiş adam.. Hissederek konuşmuş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kafir cinde var yahu bkn resmi var ayip ayip sac bas acik cilbildak cibildak geziyor yanacak cayir cayir ortunmek guzeldir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 İşkence var diosunda slat insana işkenceyle kendisini uzaylıların kaçırıp götüne bir çip yerleştirdiklerini , o çip sayesinde bağırsaklarını kontrol edebildiklerini , bunu kullanarakta bak danıştaya saldırı düzenlemezsen seni ömür billah isal bırakırız diye tehdit ettiklerini bile söyletirsin.Sora gelmiş itirafını gösteriosn:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Polis hükümetin elinde ama bu ufak ayrıntıyı unuttun sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 fw maildır bu arada İNANIN PLİX RİCA EDİORM [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 10:18 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Yalnız 13 ne alaka:D Ayrıca polis hükümetin elinde olsa bu adam böyle konuşmazdı sanırsam:)Çünkü biliyoruz işkenceyle neler söletilebileceğini Nese ben biraz iş yapam kovcaklar yoksa [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 10:19 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 lütfen inanın lütfen pleeez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Tayyip aciklama yapmis "Polis elimizde, 1 milyon dolarla sali gunu Goztepe Cami'sine gelmezseniz bi daha goremezsiniz. Polisi sakin karistirmayin" demis. Eet ben ise gec kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar