Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Sezer'i de vuracaktım"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Ben de herşeyi "Aman bunlar şunların maşasıdır , maksat ortam karışsın ama halkımız yemez bunları" diyen Zaman/Yeni Şafak mentalitesine karşıyım.

Bunların gazetelerini okursanız zaten Şeyh Sait ayaklanması da Hocaefendi'yi çökertmek isteyenlerin oyunuydu (!) , Kubilay'ı şehit edenler meczup falandı değil irtica Müslümanlıkla en ufak alakaları bile olmazdı , yaptıkları nasıl irtica ile bağdaştırılırdı (!) , 28 Şubat olayı Sabatayistlerin darbe girişimiydi , Türkiye çok büyük zararlar aldı (!) , hatta ve hatta "Ananı da al git!" lazfı da hiç kullanılmadı, kullanılsaydı bu gazeteler yazmazmıydı ?(!)

Herşeyde en ufak detayına kadar gidilip "bakın nasıl çözdük" diyen insanların Fetocuları , Susurlukçuları , Yüksekovacıları , hatta en basitinden bugun "halkın cumhurbaşkanı , başbakanı" diye biryerlerini şişirdikleri insanların 10 yıl önce kimlerin yanında el pençe divan durduklarını nasıl görmezden geldikleri de ayrı bir yazı konusudur.
Sosyal ağlarda paylaş

akuma kasma abicim
canakkale savasini yatirlar emzarlarindan kalkip kazandi biulutlar geldi ingilizleri goturdu sebetayci* larda biz yaptik diyip kahraman ilan edildiler

kurtulus savasinda ak sakalli dedeler cephedeki askerlere mermi filan tasidi yunanlilari asalari ile dovduelr bole lort of the rings gibi yatir ordulari kalkti izmire akdar supurdu dusmani

yaa yaaa
hatta hitlerin tek testisinide ak sakalli dedeler yuruttu savasi kaybetsin diye
Sosyal ağlarda paylaş

Dimi sonra hitler çocuk sahibi fln olurdu ondan sora Müslümanlığın sonu gelirdi fln
Boş bu işler gerçekten bize verilen göstermelik bilgilerle kandırılıyoruz çoğunlukla.Üzerinde kafa yormaya bile gerek yok
Acaba dinciler mi yaptırdı adamın itirafları öyle gösterio.Acaba ulusalcılar mı yaptırdı e kanıtlar öyle gösterio..Acaba uzaylılar mı yaptı e tayyip bey öle sölüo?

Edik:eidk

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 09:52 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 09:53 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Davanın Vatansever Kuvvetler Güçbirliği'ne yönelik Girdap operasyonuyla, vatanseverler, ulusalcılar ve derin devletle herhangi bir alakası yoktur. Saldırının amacı, Allah'ın dinine, peygamberine, Müslümanlara yapılan alçakça hareketlere ceza vermektir. Yakalanmasaydım, Şener Eruygur'a ve bazı bankalara saldıracaktım. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i öldürecektim. Bunlar hadlerini aşıyorlar. Rahat rahat, geniş geniş hakaret edeceklerini sanıyorlar. Onlara 'akıllı olsunlar' demiyorum, ama rahat da olmasınlar. Bu arada, Fethullah Gülen'e saygı ve sevgilerimi bildiriyorum. Onu kırdım ve üzdüysem özür diliyorum. Bu olayın Ayhan Parlak ile Veli Küçük ile Muzaffer Tekin ile uzaktan yakından alakası yoktur. Türkiye'de yaşayan iman etmiş insanlara film, fırıldak çevirmesinler. Adam olacaklarsa adam gibi adam olsunlar.

Baksanıza neler demiş adam.. Hissederek konuşmuş valla
Sosyal ağlarda paylaş

İşkence var diosunda slat insana işkenceyle kendisini uzaylıların kaçırıp götüne bir çip yerleştirdiklerini , o çip sayesinde bağırsaklarını kontrol edebildiklerini , bunu kullanarakta bak danıştaya saldırı düzenlemezsen seni ömür billah isal bırakırız diye tehdit ettiklerini bile söyletirsin.Sora gelmiş itirafını gösteriosn:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...