Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Efrasiyab said:

Başkalarının duvarlarına yazdığım yazıların, veya yorumların milletin haber kaynağında gözükmemesi için ne yapabilirim? Gİzlilik ayarları değil, direk tarif lazım yalnız?

Yok öyle bi ayar, anca okumasını istemediklerini limited profile yaparsın, ama gene wall ına yazdığın hatunun profiline girerlerse görebilirler yazdıklarını
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bunu bilmemde facebook çok yüzsüz hocam email support konusunda, problem yaşa email at 2. yi boşa atmayın cevab verilmeyecektir tipi emailları var.Bir page için geçen mesaj attık neden kapatıldı diye yok bilmem ne kurallarını çiğnemiştir gibisinden bir mesaj örnek yada ne olduğunu gösteren bir şey yazmıyor sonu yine aynı bu email boşuna cevab yazmayın iplemiyoruz haide by kk thanks. /unsummon the lamer user

Hangi dilde ne zaman ceçiri yaptılar,2dk kapatılıyor page cidden bir hakaret küfür uyarıcı etkileyi hiç birşey yoktu pagede.Türk admin auto translater bir dünya çey düşündüm 1.5 2dk içinde kapatılma olayını ama ıh ıh ilginç F U FB
Sosyal ağlarda paylaş

Efrasiyab said:

Başkalarının duvarlarına yazdığım yazıların, veya yorumların milletin haber kaynağında gözükmemesi için ne yapabilirim? Gİzlilik ayarları değil, direk tarif lazım yalnız?

limited profil mimited profil yok
yapamazsın öle bişi her halükarda görünür

ne lan bu herkes birilerinden bişi gizleme saklama cabasında. madem bu tarz şeyler istemiyosun facebookta işin ne arkadaşım. kapat hesabını.

onu kısıtla bunu kısıtla ne anlamı kaldı o zaman birader.
facebook öle teker teker herkesin "şu olsun bu olsun, insanlar şöle diyebilir şöyle isteyebilir şunu yapalım" diye yorumlarını veya isteklerine göre iş yapacaksa işi var adamların
Sosyal ağlarda paylaş

benim kimseyle bi problemim yok burda severim herkesi sevdiğimden ve tarzımdan dolayı ciddi olmamakla birlikte -ciddi oldugumu belirtmediğim sürece- böyle konuşurum insanlarla her zaman.

ama senin benimle bi sorunun varsa her türlü çözebiliriz yani nasıl istersen. şimdi mesela benim seninle bi sorunum var
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...