wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Suggestionları kapatmanın bi yolu yok mudur yea? =/
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 wastyrx said: Suggestionları kapatmanın bi yolu yok mudur yea? =/ vardı kardeş,ama bilmiyorum.sadece kapatıldığını biliyorum ama nasıl olduğu hakkında bi fikrim yok :)
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 gecko said: türkçe kullanın abi şu feysi ya niye? ayrıca feys ne. facebook o.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 gecko said: türkçe kullanın abi şu feysi ya Direk Türkçe olarak gelmediyse hiç bişiyi Türkçe kullanmıyorum ben. Telefon, bilgisayar falan geldiği dil neyse direk o ^_^ ps:Almanca, Fransızca ve İngilizce harici bir dilse deiştiriyorum sdfg
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 suratrezervasyonu falan da diyebiliriz aslında sanki.
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yuzkitap diyelim abi harbi. o ne öyle bazısı face der bazısı feys der
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Yahu krom kullanıyorum, ama ie ce mozilladada oluyor, feys açılınca alt alta yazılar çıkıyor, 0 Arkadaşlarını Bul Arkadaşlık İstekleri Tüm Arkadaşlık İsteklerini Gör 0 istek 0 Yeni Mesaj Gönder Mesajlar Tüm Mesajları Gör 0 okunmamış 0 Bildirimler Tüm Bildirimleri Gör Arama Ana Sayfa Profil Hesap Tarzı, resim vs yok. Bir Operada düzgün açılıyor, ondada beğen ve yorum yap opsiyonları çalışmıyor ne kadar tıklasamda. neden ola acaba??
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Operada da oluyor o net yavaş olduğu zaman böyle oluyor sanırım. Ya da site ile ilgili birşey, ama opera da yapıyor arada sırada onu
gecko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bana da yapiyo oyle chrome u sil ayrica lol eger sanki telefondan girmeye programlanmis gibi aciliyorsa ctrl+f5 yap duzelir. internet ayarlarinda bir sorun var yada netin cok yavas sapitiyo.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 serverdan css'i cekemedigi zaman oluyor. genelde baglantı sıctıgında, ya da karsı tarafın sunucusu sıctıgında basına gelir. facebook sunucuları cok nadir sıcacagından genelde sorun sende, yani baglantında oluyor. bazen de cache'i silmek gerekebilir tabi. chrome'da ctrl+f5 yok. ctrl+alt+del yapıp cache (onbellek) tamamen temizlersen sorun cozulur. chrome'u silme bu arada. su an piyasadaki en iyi browser. bazı addonları sebebiyle firefox hala kullanılabilir.
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 tşkrler. Bir soru daha, Feyste bir yazay için grup açtım. İnsanların milleti davet etmek için tek tek tıklamaları yerine hepsini tek tıkla seçip yollayabilmeleri için ne yapabilirm?
gecko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 1- Alttaki kodu kopyalayın javascript:fs.select_all(); 2-Yukarıda yazan 'Arkadaşlarına Öner' butonuna tıklayın 3-Kopyaladığınız kodu yapıştırın(Hepsi seçilir) 4- ' Tamam ' butonuna basın""> "Arkadaş listenizi davet etmek istiyorsanız; 1- Alttaki kodu kopyalayın javascript:fs.select_all(); 2-Yukarıda yazan 'Arkadaşlarına Öner' butonuna tıklayın 3-Kopyaladığınız kodu yapıştırın(Hepsi seçilir) 4- ' Tamam ' butonuna basın" said:
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bu facebookta profilimizi aramaya nasıl kapatıyoruz ?
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 privacy settings>basic directory information
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 yeni groups olayini sevdim. http://www.facebook.com/groups/
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=2391584670
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 grup olalım grup, turp gibiyim tuurp turp
Öne çıkan mesajlar