Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

kingpin said:

teknik bir soru geliyor beyler:
şimdi benimle arkadaş olmuş daha sonra facebook hesabını kapatan birini nasıl blocklarım? bir ihtimal açarsa diye (hali hazırda attığı mesaj da mevcut)

privacy ayarlarında en altta block list var. oraya adamın ismini girerek yapabilirsin. ama uyeligi devam etmiyosa bilemiyorum olur mu.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

Valla adam arkadas listeme dahil olup hesabini kapattigi icin hesabi actigi an tekrar listemde olcak diye dusunuyorm. Her dakka basi da check edicek halim yok herifi acikcasi.

şöyle de yapabilirsin; arkadaş listeni göstermesini 12 ye ayarla, arama motorundan seni sadece arkadaşların bulabilsin ve eğer hesabını yeniden açtığını farkedersen şu arkadaşımı daima listemde göster diyip de kapatıp açma yapıp yapmadığını görebilirsin

yada salla, evet sildim seni böyle böyle de olsun bitsin
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

kingpin said:

Valla adam arkadas listeme dahil olup hesabini kapattigi icin hesabi actigi an tekrar listemde olcak diye dusunuyorm. Her dakka basi da check edicek halim yok herifi acikcasi.

şöyle de yapabilirsin; arkadaş listeni göstermesini 12 ye ayarla, arama motorundan seni sadece arkadaşların bulabilsin ve eğer hesabını yeniden açtığını farkedersen şu arkadaşımı daima listemde göster diyip de kapatıp açma yapıp yapmadığını görebilirsin

yada salla, evet sildim seni böyle böyle de olsun bitsin

saçma. adamın hesabı kapalıyken zaten o sürekli göster kısmına ekleyemez
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...