kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 teknik girmiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 beyler adam hacker. siteyi bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi yetkili mod şu mesajları silsin dsgfds. isteyerek bişey yapmadım memur bey :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 oha ahaha BANHAMMER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 kubat demeyç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 spam yapma kingpin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 lan olm durduk yere bonzi yaptırmayın adamı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 mokoko said: beyler adam hacker. siteyi bozdu. alihandir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 garda+ f366d ya-0a a2arada+ 63a205? bence 63abi3irz 6na göre yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 kingpin said: teknik bir soru geliyor beyler: şimdi benimle arkadaş olmuş daha sonra facebook hesabını kapatan birini nasıl blocklarım? bir ihtimal açarsa diye (hali hazırda attığı mesaj da mevcut) privacy ayarlarında en altta block list var. oraya adamın ismini girerek yapabilirsin. ama uyeligi devam etmiyosa bilemiyorum olur mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 toggie zaten problem adamın hesabını kapatmış olması yoksa blocklardım bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 e abi geri gelirse blocklarsın o zaman, ne kasıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 yani olmayan adamı niye blocklayasın sen kendini arama listesinden falan kaldır ararsa bulamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Valla adam arkadas listeme dahil olup hesabini kapattigi icin hesabi actigi an tekrar listemde olcak diye dusunuyorm. Her dakka basi da check edicek halim yok herifi acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 sitede yardım namına her şey var, ama gel gör ki ben adamlara bir mail atamıyorum bunu koymamış adamlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 zaten sen mail atma diye yardım namına her şey var. sevmiyorlar mail falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 kingpin said: Valla adam arkadas listeme dahil olup hesabini kapattigi icin hesabi actigi an tekrar listemde olcak diye dusunuyorm. Her dakka basi da check edicek halim yok herifi acikcasi. şöyle de yapabilirsin; arkadaş listeni göstermesini 12 ye ayarla, arama motorundan seni sadece arkadaşların bulabilsin ve eğer hesabını yeniden açtığını farkedersen şu arkadaşımı daima listemde göster diyip de kapatıp açma yapıp yapmadığını görebilirsin yada salla, evet sildim seni böyle böyle de olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 iyi de benim problemime çözüm yok yardım hedesinde :P şu tavsiyeyi bir değerlendiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 kırdılar siteyi ya yorumlar bi gözüküo bi kayboluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 gecko said: kingpin said: Valla adam arkadas listeme dahil olup hesabini kapattigi icin hesabi actigi an tekrar listemde olcak diye dusunuyorm. Her dakka basi da check edicek halim yok herifi acikcasi. şöyle de yapabilirsin; arkadaş listeni göstermesini 12 ye ayarla, arama motorundan seni sadece arkadaşların bulabilsin ve eğer hesabını yeniden açtığını farkedersen şu arkadaşımı daima listemde göster diyip de kapatıp açma yapıp yapmadığını görebilirsin yada salla, evet sildim seni böyle böyle de olsun bitsin saçma. adamın hesabı kapalıyken zaten o sürekli göster kısmına ekleyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 sürekli göstere ekleyemez ama çıkma ihtimali daha fazla olur hesabını açarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar