Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 o tiplemeler yaşlarını doldurdu sen yeni görüyorsun gecko, kızlara istek gönderene kadar biraz gözlerini açıp etrafa bak.
throine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Hayir yani ulkucu, asiri dinci, lesb bir yanim da yok. Sadece az biraz giderim var ama.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ya bu privacy settings'de ''Photos and Videos you've been tagged in'' ibaresini ''only me'' diye degistirdigim zaman, bi sabit durmuyo, durmadan degisiyo. baska sorunu yasayan var mi? delirtti cünkü, ben düzeltiyorum, o eski ayarlarina dönüyo. var midir bi caresi?
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hangi browseri kullaniyorsun? bazen browserlarin cookieleri falan filan sorun yaratiyor algilatmiyor falan. Duz iexplorer kullan, zaten onu kullandiysan firefox falan dene. Yine de sorun varsa facebooktan yana bir sorun vardir, mail at bagir.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 vaniLLe said: ya bu privacy settings'de ''Photos and Videos you've been tagged in'' ibaresini ''only me'' diye degistirdigim zaman, bi sabit durmuyo, durmadan degisiyo. baska sorunu yasayan var mi? delirtti cünkü, ben düzeltiyorum, o eski ayarlarina dönüyo. var midir bi caresi? arada salaklıklar yapıyor elle düzeltmek gerekiyor
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 mozilla kullaniyorum, ie'yi hic cekemem mozilladan sonra. bir de elle düzeltiyorum zaten ama dakkabasi düzeltmek zorunda kaliyorum, cildirtti.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 o zaman olur olmaz fotoğraf çektirtme taglenince gözükmesini istemiyorsan
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 vaniLLe said: mozilla kullaniyorum, ie'yi hic cekemem mozilladan sonra. bir de elle düzeltiyorum zaten ama dakkabasi düzeltmek zorunda kaliyorum, cildirtti. iexplorerla bi dene. yine olmazsa yapacak bisi yok, facebookun gecici sacmalamalrindan birisidir.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Farinal said: o zaman olur olmaz fotoğraf çektirtme taglenince gözükmesini istemiyorsan oha, hic düsünememistim bunu eyw. @azmo: ie ile deniyorum su an, tesekkür ederim. baktim zaten ayarlara, cookielere falan da facebookun tirtligi olcagini düsündügüm icin sorayim dedim.
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 @nil: ya dene, olmayacak tahminen zaten ama dene yine de. tamam mi nil. sdfg
gecko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Farinal said: o zaman olur olmaz fotoğraf çektirtme taglenince gözükmesini istemiyorsan saçma sapan şeylere ekliyolarmış kızı kurtlar vadisi jenerik resmnie falan
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 recommendationa sadece uyuz olduğum çirkin kızları dizmeyi başaran feysbuku tebrik ediyorum
gecko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sinir oldum ne zaman fotoğraf albumumu veya profil resmimi güncelleme istesem hata veriyor sayfa görüntülenemiyor diyor bana mı özel yapıyor nedir, bir fotoğraf yüklemek için insan 40 takla atar mı yav.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 wall/profil aktifliğini grafik şeklinde zaman üzerinde gösteren bir şey vardı onu nerden bulcaz :D
gecko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 tamamen yalan o yapılan yorumları topluo sonra diyo aa sen profilime mi girdin
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 şu facebooka zamanında xaenin yüzünden üye oldum adam jetman oynuyodu jetman jetman derken benimde canım çekti oyunu oynamak için üye olduydum lan sonra pokere sardım.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ilk 2 hafta galiba sadece jetman oynamıştım. hey gidi hey
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 5000arkadasli facebook accounti satilik
Öne çıkan mesajlar