Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

hiç bi zaman tamamen silinmiyor. yani sen silersin. üyeler göremezde. mesela polis facebooktan istedi. adamlar istediği gibi açıp bulabılır.
bilgisayarından nasıl bişey sildiğinde geridönüşüm kutusuna gıdıosa. facebooktada öyle. istedikleri anda geri al yapabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

evet. mesela penth. geçen adriana lima ile relationship içindeydi. sonra ended yapıp single oldu.

doğruluğu %100 demıyorumkı ben. bakar görür polis 19*5819851/1 ihtimalle bişey bulur. kullanır. hatta geçen haberlerde bi kaç asker kaçağının facebooktan bulunduğu söylenmişti. yine amerikadaki lise partilerini polislerin facebooktan takip ettiğini ve bastığını söylemişlerdi. hatta öğrenciler buna protesto olarak yine böyle bi organizasyon yapıp 1 damla bile alkol sokmamışlardı eve. polis boşuna basmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Facebook'a Türk akını

05/02/2008

LONDRA - İngiliz The Sunday Times gazetesinin haberine göre, 2007'de dünya çapında büyük etki yaratan Facebook adlı arkadaşlık sitesinin üye sayısı, 26 Ekim-25 Kasım döneminde en yüksek büyümeyi Türkiye'de gösterdi. Bu tarihlerde Türk kullanıcı sayısı yüzde 466 artarken, ikinci sırada yüzde 171'le İsrail yer aldı. Onu yüzde 109'la Fransa, yüzde 87'yle Çin, yüzde 31'le Suudi Arabistan, yüzde 24'le Pakistan izledi. Öte yandan, PerfSpot adlı sosyalleşme sitesinin büyüme hızı 2007'nin son dört ayında yüzde 756 artarak Facebook'un rekorunu geçti. (Yaşam Servisi)
Sosyal ağlarda paylaş

abi şimdi olay karıda değil aslında. olay türklerin kendi içinde kolonileşme ve arkadaş çağırma hastalığında. japonyaya 1000 türk koy, japonlarla sevişmek yasak de. gene de nüfusu %25 attırırlar 2-3 senede. o arkadaşını çağırır. o toprak alır. o bişey yapar. öyle yani.

ha ama bi noktaya katılmak lazım, "perfspot'taki kızlar veriyomuş" diye bi haber çıksa migrate ederim feysbuktan sdjfksdhjcxf.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
fizban said:
facebook um bozuldu ! resmen bozuldu. arkadaşım olanlar benim profile bi girmeyi denesin. ahehaueh süper. login dahi yapamıyorum.

bende login olamıyorum error veriyo. kukileri mukileri herbişi sildim; gene de girmio. firefox'un verdiği error de süper :

Yönlendirme geçersiz

Açılmaya çalışılan konum hiçbir zaman sonlanmayacak bir yönlendirme döngüsüne girdi.

* Bu sayfa düzgün biçimde yönlendirilmiyor. Bunun nedeni çerezlerin kabul edilmemesi olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...