Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ama night beni hatırlamadın ya ben ona bozuldum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 facebook açılmıyor 2 gündür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bende açılıyor mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 faceebook açmadım açmıcam.aslında bu tip sitelerden hiç hoşlanmıyorum.yani yıllar önceki arkadaşımı yıllar öncesinde bırakmak istediğim için orada bıraktım. e bıraktığım yerden de tekrar sohbete başlamak garip olur.evet merak edip arattığım oldu ama sadece değişmiş mi diye.nitekim keşke aratmasaydım da kafamda, o eski okul önlükleriyle çekttirdiğimiz fotograftaki gibi kalsaydı arkadaşlıklarım... facebookun bu kadar çok tutmasının asıl amacı zaten insanoğlunun merak duygusuna hitap etmesinden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 http://www.facebook.com/group.php?gid=7547481775 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 www.fbguzelleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 fb yi fenerbahçe sandım :D onlar mı fb güzeliymiş bu arada? ben onlarda güzelim bee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ahahaha 3. çıkan lise arkadaşım. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 adamlar "who is online" diye application yapmışlar. böylece facebook da bir dating sitesi olma yolunda büyük bi adım attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 oper said: adamlar "who is online" diye application yapmışlar. böylece facebook da bir dating sitesi olma yolunda büyük bi adım attı. o application'ı yüklemeyince göremiyolar ama di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bilmem, ben ekledim valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sparkcaster said: www.fbguzelleri.com çoğu kötü be bunların :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 oha adamlar neye kasmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 öh yeter silicem facebookumu ne kadar işe yaramaz lüzumsuz bir şeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ilkokul arkadaşlarımın görüşmediklerim dışındakilerden pek hazzetmem. (oha cümle kurdum) sonra ne yazıcaktım ki? lise mezunu-işsiz mi? össye ikinci sene hazırlanmak iğrenç lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 artik gercekten ofisil nefretimi ilan edebilirim burdan facebooka yapmadigi tek bir dar kalmıstı onu da yapti hani site sahiplerini bulup, demek istiyorum: face sensin book da sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Feysbuktan iğreniyorum sipeyslerden nefret ediyorum yonjaya bir diğerlerine 2! Offf çileden çıkarıyor bu tip siteler beni. Bırakın bu işleri ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 neden bu kadar nefret ediyorsunuz anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Birine bile üye değilim sipeysimde yok. Dehşet mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 tamam da neden kotu yani, neden nefret ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Abi herkezin dilinde azında ya yok şöyle yok böyle yok şunla görüştüm yok bununla konuştum bi hatun düşürdüm bi tip gördüm. Yetti lan canıma internet demek bundan ibaret sanki alemde başka muhabbet kalmamış 7'den 70'e herkezin dilinde. Birde space olayı var ki dillere destan 3 yaşına düşecek space kullanımı yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 sonuncu sebebim ozel. oncekileri aciklamistim ama yenden yazarim hiç sikintim olmaz: mesela lisede boyle kil oldugum butun hatunlar oraya buraya gitmis, ayni durum ortaokulda da soz konusu ve bi de bi şekilde request yolluyorlar eklememezlik edemiyosun teyzem yaziyo: ayşeeeguuuuuul paaariissteeeee aysegül, öl canim sen. hayır ben biliyorum, sen kantine gittiginde sinifin yolunu bulamazdin, o kadar yazıktın. ne ara buyudun de paris yaptin be bi de hiç sevgi goremedim ben orda kimse bana hug falan yapmadi hiç kendi profilimde, milletin huglaşmasini izledim durdum gift de almadim adam gibi zaten fotograflarda da düzgün cikmam ki koyiyim "bakin ben de boyle oldum" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 eheh ben eklemiyorum sevmedigim kimseyi, bisi de diyemiyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Baaaaeeeeee ben hala sinirliyim. ''Kalp haplarım nerede benim köh köh köh'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hak verdim sana, ben de gicik oluyorum hele tvde, gazetede haberler off deli olucam, eskiden ne guzel sadece uni ogrencileri sessiz sakin takiliyordu, simdi anneme bi arki request yollamis o bile bana gireyim mi diyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar