escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 almazlar olm ahaha benim de dediğim laf ahaha ben kim facebook kim kaç türk var facebook bünyesinde 0 ama ciddi bi eğitim kariyeri istediklerini bilyorm bi de hardvard tercihleri hardvırd yazışa bak kim alır abi beni şu rezilliğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 alırlar kanka niye öyle diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 sus lan sen nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 karde özel mesaj attın ama burdan cevap ericem kutum doluyo uğraşamam onla zaten agzına kdar dolu.. anladıgm kadarıyla siz bayan bi daşak yapmışsınzı facebookla. yani bu bağlamda o snei engellemiş gözüküyor. bu yani... bi dondurup açmayı dene derim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 niye öyle dedin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 içimden geldi kardşeim seviyorum seni biliyosun. ama şuan gerçekten 3 4 yere laf yetiştiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 yani eğer seni engellemediğinden eminsen o zaman askıda kalmış abi cnkü cok oynamışsınız. gerçekten gülüceksnz ama facebook böle bu tarz şeylerde.. bişeyle cok oynarsan bozuluyo bugu giriyo. mesela benim "ilham aldıgım klişiler" bölümü bozuldu. 2 3 tane aynı kişiden var silemiyorum ve gitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 tamam anladım kurcalamayın diyosun. bu arada o 2, 3 kişiyi silmek için beğendiğin kişilerden o sayfayı gidip unlike yaparsan gidiyor.(en azından bende gitti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 muhakkak gider ama benşm burda anlatmaya calıştıgım şey bişeyle cok oynarsan buga giriyor o yani. böle bi site neyse böle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 escape bugünlerde beni kimse eklemiyor facebook'da? neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 adını-soyadını bilsem ben eklerim,ayıp ediyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 küheylan abi işte, kaç tane küheylan olabilir ki sagohakajmer dışında hvasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ne bilim abi seni kimse niye ejklemiyo artık geçti facebookta o "aa foto süper dur şunu ekliyim" devri.. gerçi sende foto güzel olacak bi durum da olmaz pek ama ehfeuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 auhaouha hiç aklıma gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Abi çıldırıcam kaçıncı kezdir hiç beğenmediğim bi grubun gönderilerini görüyorum, neden böle bişi olur ya çok da hıyar şeyler geçen paylaçonunn göz yaşları şimdi de bu abi çıldırcam ya nedir ya bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 beğenmekten vazgeç diyor ama beğendiklerim arasında da yok nasıl rezil bi şeydir bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Son günlerde bir bir de şunun farkına vardım; ortak arkadaşlar görünmüyor. 1-2 her neyse artık ortak arkadaş var diyor ama o ortak arkadaşların kim olduğu görülemiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 fanpage mi grup mu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Margarita said: Son günlerde bir bir de şunun farkına vardım; ortak arkadaşlar görünmüyor. 1-2 her neyse artık ortak arkadaş var diyor ama o ortak arkadaşların kim olduğu görülemiyor artık. onu kapatıcaklar galiba ya opsiyonlu yapıcaklar ya da. bişiler deniyolar ama bende anlamadım. o çok gerzekçe olur ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Evet o saçma olur kapatırlarsa. Biri dün mesaj yazıp ekleme talebi yollamış. Ortak arkadaşım da var ama kimdir göremiyorum. Saçmalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bu kitaptı mesela diğerlerini hatırlamıyorum, diğerleri de kitap olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ortak arkadaşlardaki kişilerin arkadaş listeleri açıksa orda görünüyor. değilse sadece sayısal olarak yazıyor. bu da yeni privacy uygulamalarından biri heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 7thBreath said: bu kitaptı mesela diğerlerini hatırlamıyorum, diğerleri de kitap olabilir. ne kitabı abi grupmu fanpage mi diye soruyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ne bilim lan altında kitap yazıyodu, şimdi anladım ne sorduğunu asdfz. Fanpage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 şu sayfanın linkini at şuraya abi nasıl iş bu ya töbe yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar