Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
almazlar olm ahaha benim de dediğim laf ahaha

ben kim facebook kim
kaç türk var facebook bünyesinde

0

ama ciddi bi eğitim kariyeri istediklerini bilyorm
bi de hardvard tercihleri

hardvırd yazışa bak
kim alır abi beni şu rezilliğe bak
Mesaj tarihi:
karde özel mesaj attın ama burdan cevap ericem kutum doluyo uğraşamam onla zaten agzına kdar dolu..

anladıgm kadarıyla siz bayan bi daşak yapmışsınzı facebookla. yani bu bağlamda o snei engellemiş gözüküyor. bu yani...

bi dondurup açmayı dene derim ben..
Mesaj tarihi:
yani eğer seni engellemediğinden eminsen o zaman askıda kalmış abi cnkü cok oynamışsınız. gerçekten gülüceksnz ama facebook böle bu tarz şeylerde.. bişeyle cok oynarsan bozuluyo bugu giriyo.

mesela benim "ilham aldıgım klişiler" bölümü bozuldu. 2 3 tane aynı kişiden var silemiyorum ve gitmiyo
Mesaj tarihi:
ne bilim abi seni kimse niye ejklemiyo
artık geçti facebookta o "aa foto süper dur şunu ekliyim" devri..
gerçi sende foto güzel olacak bi durum da olmaz pek ama ehfeuh
Mesaj tarihi:

Abi çıldırıcam kaçıncı kezdir hiç beğenmediğim bi grubun gönderilerini görüyorum, neden böle bişi olur ya çok da hıyar şeyler geçen paylaçonunn göz yaşları şimdi de bu

abi çıldırcam ya nedir ya bu ?

Mesaj tarihi:
Son günlerde bir bir de şunun farkına vardım; ortak arkadaşlar görünmüyor. 1-2 her neyse artık ortak arkadaş var diyor ama o ortak arkadaşların kim olduğu görülemiyor artık.
Mesaj tarihi:
Margarita said:

Son günlerde bir bir de şunun farkına vardım; ortak arkadaşlar görünmüyor. 1-2 her neyse artık ortak arkadaş var diyor ama o ortak arkadaşların kim olduğu görülemiyor artık.

onu kapatıcaklar galiba ya opsiyonlu yapıcaklar ya da. bişiler deniyolar ama bende anlamadım. o çok gerzekçe olur ama..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...