Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild @ Burning Legion


RedemptioN

Öne çıkan mesajlar

Restless sınırlı sayıda üye alımı yapacaktır.

Yeni bir guild'iz ancak, Gruul's Lair, Magtheridon's Lair ve SSC deneyimleri olan tecrübeli bir kadroya sahibiz. Son derece düzenli ve disiplinli bir şekilde raid yapmak amacıyla serverın en büyük guild'lerinden ayrılarak Restless 'ı kurduk.

Diğer guild'lerden farkımızı görmek için sitemizi ziyaret etmeniz yeterli. (www.restless.gen.tr)

Progress : Karazhan Farm, 25 kişilik Raid'ler için yeterli sayıya ulaşmaya çalışıyoruz. 25 Online barajını geçtiğimizde haftanın 6 günü raid düzenlenecektir. Raid düzenimiz aşağıdaki gibi olacaktır.

Karazhan : 2 gün(full clear)
Gruul's Lair : 1 gün /kalan zamanda SSC yada The Eye
Magtheridon's Lair : 1 gün /kalan zamanda SSC yada The Eye
SSC : 2 gün

Klaslara göre ihtiyaç durumu: (bu liste klas dengesini korumak amacıyla geçici olarak hazırlanmıştır. Klasınızın alımı kapalı dahi olsa başvurularınız değerlendirilip sıraya alınırsınız.

Warrior: Kapalı
Warlock: Kapalı
Hunter: Kapalı
Mage: Açık
Priest: Açık
Druid: Açık (sadece resto)
Paladin: Açık
Shaman: Açık
Rogue: Kapalı

35 Kişilik ventrilo serverımız ve forumlarımız hazır dururmdadır. Şu anda yapılacak raidleri mail/msn ile haber veren bir raidbooking sistemi üzerinde çalışıyoruz. (ayrıntılı bilgi : www.restless.gen.tr)

Başvurular sitemizdeki GUILD BAŞVURUSU linkinden yapılacaktır. Lütfen başvuru formunu eksiksiz doldurduğunuzdan emin olunuz.

< Restless > - www.restless.gen.tr

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 09:43 tarihinde, RedemptioN tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 09:44 tarihinde, RedemptioN tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım istediğimiz tip insanlar başvururlar. Oyunda belli bir deneyimi olan, PVE de nasıl yol kat edilir bilen insanlar.

Türk guild'lerinin sorunlarını biliyorsunuz. Arkadaş kayırma, sorumsuzluk, gruplaşmalar, düzensizlik ve disiplinsizlik.

İnanın sırf bu sorunlar neredeyse her Türk guild'inde var. Şimdiye kadar 2 ayrı serverda toplam 4 guild değiştirip sonunda gördüğümüz tüm hataları "biz bunları yapmayacağız" diyerek Restless'ı kurduk.

Ancak progress sağlamak için ciddi şekilde PVE ile uğraşan arkadaşlara ihtiyacımız var. Malesef aradığımız tip insanların çoğu bazı guildlerde güç bela raid yapıyor ve biz 25 kişilik raidler düzenleyene kadar bize katılmayacaklardır.

Şimdilik tek yapabileceğimiz beklemek.

Geçen akşam 20 online'ı gördük. 25 e az kaldı. :)

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 17:42 tarihinde, RedemptioN tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Malesef Burning Legion'daki tüm Türk guildleri bizim PVE Guild'i anlayışımıza ters tutumları içerisindeler. Hiçbiri ile tamamen birleşmemiz mümkün değil. O guildlerden sadece aklı başında, disiplinli ve düzenli şekilde raid yapmak isteyen insanları alabiliriz.

Çoğu guild üyeleri konusunda seçici değil. Sadece üye sayısı artsın diye PVE ile alakası olmayan insanları bile alıyorlar.

Örneğin guildimize katılmak isteyen, üstü başı yeşil itemlar dolu, reputation kasmak yada dungeon set 3 toplamaya üşenip :"beni karazhana sokun oradan toplayayım" diyen bile oldu. Bu tip adamları biz geri çevirirken, başka bir guild sırf lvl70 olduğundan havada kapıyor.

SONRA DA BİZE ŞÖYLE DİYORLAR, "siz daha karazhan farmlayın, biz 25m lere başladık bile."

Gruul's Lair 'e giriyorlar. Kapının önündeki 2 trash mob'u kesmek için 2 saat çırpınıp 3. saatte şans eseri kesiyorlar. Maulgar'ı ilk deneyişlerinde en fazla priest i kesip. "haftaya tekrar deneriz" diyerek ayrılıyorlar.

Haftaya bakıyorsun ki 25m diyince herkes offline... Kimse boşuna tamir parası vermek istemiyor.


[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 06:25 tarihinde, RedemptioN tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 06:25 tarihinde, RedemptioN tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bu kadar uzatıyorum ama zamanında gerçekten bu olaylardan çok ağzımız yandı, çok fazla guild, çok fazla insan ve çok fazla hata gördük. Bunları sizlerle paylaşarak, vizyonumuz hakkında da bilgilendirmiş olmak istiyorum.

Bu işe başlarken, rastgele 2 guildle birleşip 25 tane online 70 adamı tamamlamayıp. Sonra 'da buraya "GRUUL, SSC, MAGTHERIDON YAPIYORUZ" diye yazabilirdim. Eminim şimdikinden çok daha fazla başvuru gelirdi. Hatta guildlerinden ayrılıp gelenler olurdu.

Ancak baştan kalitemizden ödün vermeyip gerçek anlamda profesyonel bir guild olmayı hedefledik. Vasat bir guild olup abuk subuk insanları guilde dolduracağımıza, elit bir kitle ile şimdilik sadece karazhan farmlarız daha iyi.

Tüm amacımız bir Türk PVE guild'i olarak yapabileceğimizin en iyisini yapıp, PVE 'de ulaşabileceğimiz en son noktaya ulaşmak.

Bizimle aynı kafadan olan herkesi bekliyoruz. Gelin birlikte World of Warcraft : The Burning Crusade 'i bitirelim.

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 06:24 tarihinde, RedemptioN tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
Bu işe başlarken, rastgele 2 guildle birleşip 25 tane online 70 adamı tamamlamayıp. Sonra 'da buraya "GRUUL, SSC, MAGTHERIDON YAPIYORUZ" diye yazabilirdim




bu kadar kolay yani 25 tane adamı online yapıp bi anda indireceksin... lol


Dikkat edersen orada istenirse insanları kandırmak için"yapıyoruz" diye de yazılabilineceği belirtiliyor, clear yada tamamlanmış denmiyor. Yani 25 adamı bir araya getirirsen elbette sadece yapıyoruz demek için yaparsın ama ne olur, trash lerde kalırsın. Ama böyle yazarak insanların guilde başvurması için kandırabilirsin.

Ama yukarıdaki paragrafta Guildin yaklaşımın bu olmadığı belirtilmiş. 25 online adamla buraların hemen bitirilebileceği değil. Zaten buraların başına buyruk, rastgele toplanmış 25 adamla bitirilemeyeceğini hepimiz biliyoruz.

Oysa Restless tarafından istenen şey hile hurda olmadan, bu işlere başından itibaren Guild ile baş koyacak düzgün insanlar bulmak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

25 tane adama bakar.Benim şimdiki guildım ilk raid de Gruul, Maulgar 2. raid de lurker indirdi.Ama hepsi eski raider ve birbirini tanıyo.Toplandık bir araya geldik girdik kestik çıktık(eh bir iki wipe yedik ama :D ).Neyse demek istediğim 25 tane sağlam adamı bulduğun gibi indirirsin bu bossları.Çok zor değiller zaten.

Bu arada guild ciddi ve umut verici gözüküyor.2-3 hafta önce kurulsaydınız ben de baş vururdum ama şimdi yerimden memnunum.İnşallah istediğiniz oyuncuları bulursunuz ve bir an önce raidlere başlıyabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Önce postu okudum sonra gittim web sitenize baktım, tüm kurallarınızı okudum, dkp sisteminizi inceledim, bakış açınızı tecrübenizi gördüm, çıkardığınız dersler de ortada. Eğerki bu yazdıklarınızı düzgün bir şekilde uygular iseniz çok başarılı olursunuz, guild arayan arkadaşlara kurallara uyabileceklerine inanıyorlarsa kesinlikle tavsiye ederim. İyi Şanslar.


DKP sisteminiz ve kullandığınız addonlar nasıl update ettiğiniz konsunda detay verebilirsen sevinirim, biz standart bir DKP sistemi kullanıyoruz ancak DKP enflasyonu yaşıyoruz, gerçi 2.5 yıldır alıştık bu sisteme ama daha iyisi varsa değiştiririz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam diim öncelikle,

iyi guzel dusunuyorsun iyide hazırlanmisiniz ama bi konuda bilgi verim sana guildinizde bulunan bazi adamlardan bir kaçtanesi isim vermicem.. Wishper ile basvuru yaparak bize katilmak istediklerini belirttiler haberiniz olsun madem bu kadar cabaliyorsunuz adamların kontrollerinide iyi yapin ne gerekiyorsa bizde elimizden geldigi kadar destekleriz. gerektiginde cekinmeden soleye bilirsiniz yardım isteyebilirsiniz... basarılar dilerim bir turk guildinin cok iyi seyler yapması bizi gururlandirir bakınız. Hayjal, Revo....

Human Warrior BL - Xanny Tomcats..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tom,

Dostum şimdilik bahsettiğimiz dkp sistemini kullanmıyoruz. 25 kişilik raidlere başlayınca kullanacağız. Özel mesaj ile detaylarını anlatırım sana.

Switch,

İyi niyetiniz için teşekkür ediyorum. Ancak ne kadar araştırırsak araştıralım, ne kadar seçici olursak olalım insanlar arkadaşları için guild değiştirmek durumunda kalabiliyorlar.

Bunlar dışında bir sebepten guild değiştirmek niyetinde olan tanıdığınız oyuncularımız varsa (ki olacağını sanmıyorum) isim vermeniz onları teşhir yada şikayet etmek değil, Restless guildinin temellerini sağlamlaştırması adına ettiğiniz küçük bir yardım olur.

Sonuç olarak WoW sadece online bir oyun, burada insanların kişiliklerini veya psikolojilerini birlikte zaman geçirmeden anlayabilmemiz malesef mümkün değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son 3 gündür guild'imize adeta başvuru yağıyor. Destek olan, tavsiye eden herkese teşekkürler.

Not: Guild'imize HUNTER alımı kesin olarak kapanmıştır. Yeterli deneyim, item ve zamana sahip, yeterli sayıda hunter'ımız bulunmaktadır. Başvuru yapan arkadaşları üzülerek geri çevirmek zorunda kalıyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hafta 2. Karazhan raidine başlıyoruz. Ayrıca haftaya Pazartesi gününden itibaren GRUUL'S LAIR 'e ilk adımımızı atacağız. Tatil yapan bazı arkadaşlarımızı bekliyoruz şimdilik :)

Şu an ihtiyaç olan klaslar:

Tank, Healer (özellikle priest), Mage.

Bunlar dışında HUNTER HARİÇ her klas'dan oyunculuk deneyimi ve pve bilgisine bakılarak birkaç üye daha alabiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...