Seru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Merhaba arkadaşlar 4 aylık aradan sonra tekrar WoW'a başlamayı düşünüyorum. Horde karakter açacağım ve WoW'dan tanıştığım arkadaşların olduğu bazı server'lar var. İlki Burning Legion burada bir çok tanıdığım arkadaş var, hazır bir guild yok ama her an bana yardım edebilecek oyuncular ve ortam var. İkincisi Grim Batol, burda da taa BL'den ve Magtheridon'dan arkadaşlarım olan iki kişi var, hazır guild'leri varmış onların guild'ine girebilir ve dostane şekilde level atlayabilirim. ;) Üçüncüsü de Chromaggus burada 70 mage'im var ve tanıdığım bir çok insan var, spesifik olarak yardımcı olacak birisi yok ama 70 level karakterin olması bir avantaj. Muhtemelen 5 ve daha üstü insan ile beraber başlayacağım. Sizin tavsiyeniz nedir, sizce hangi server'da başlamalıyım? Lag durumu, server'ın genel hali olarak ele alırsanız memnun olurum. Moonlantern - Druid. BL ve Magtheridon Yxunomei - Warrior. BL Cetto - Mage. Chromaggus Herkese selamlar.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yeni char kasicaksan her turlu yeni acilmis bi serveri tavsiye ederim sebep dersen low lvl dungeonlara daha rahat grup bulaiblirsin koklu bi serverdada basliyabilirsin oncelikle hangi factionda oynuyacagina bagli horde oynucaksan muhakkak reckoning battlegroup tavsiye ederim 80% alliance 20% horde cok rahat bg ve arena yapabiliyosun yeni serverlarda pvp sorunu yasiyabilirsin kafana gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Yeni bir karakter açacağım ve horde olacağım. Chromaggus Reckoning'de olması lazım bunu ben akılda tutayım, sağol. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 11:03 tarihinde, Seru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 executus. bence oyunun şuan en sosyal serverı.pvp var raid var herşey var çok hardcore olmasada [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 11:22 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 kabloda yokh o ping sorunu :P adsl sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Elindeki golda bakar.. Ciddiyim. Instancelar için "WTB WC Boost 10g" yazıyorsun, sorun çıkmıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar