Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdullah Gül Gene Aday

Slat

Öne çıkan mesajlar

Zero kendinde misin?Açık adres vereyim gelin görüşelim falan?Öyle kekolar yoktu öküzler yoktu diyorsun ama kendinle çelişiyorsun
Ya tamam sinirlenmişsindirde lütfen dikkatli ol biraz kimseye hakaret etme

Edit:Ayrıca yazıldı mı buraya bilmiyorum ama MHP Cumhur seçimine katılacakmış.Herkese geçmiş olsun Gül Çankayada

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=96243

Hatta AKP kimi isterse seçer demiş
-------------------------------------------
KİMİ İSTERSE SEÇER

Seçim yapılmış ve AKP milletin iradesiyle yeniden iktidar olmuştur. Cumhurbaşkanlığına da istediği kişiyi seçebilir, bu konudaki karar tamamen AKP’nindir. Kimi isterlerse seçerler. Ancak tabii seçilecek cumhurbaşkanının milletin ve devletin birliğini temsil eden, üzerinde tartışılmayacak bir isim olması, Türkiye’ye yakışan bir cumhurbaşkanı olması ülke yararına olacaktır.

OY VERİRİZ VERMEYİZ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapıldığı gün AKP’nin Meclis’te toplantı yeter sayısı sorunu yaşamaması gerekiyor. Zaten 340 milletvekilleri var. 24 de DTP’li bağımsız milletvekili var. Cumhurbaşkanı seçimi için Genel Kurul toplantı yeter sayısı 367’dir. İlk iki turda 367 oy gerekmektedir. Genel Kurul’a biz MHP olarak katılacağız. Dolayısıyla AKP toplantı yeter sayısı sorunu yaşamaz. Biz oylamaya katılırız; ancak aday gösterilen kişiye oy veririz vermeyiz, o bize kalmış.

BAŞBAKAN’A DÖNMEM

Başbakan, aramak için biraz erken davrandı. Hem de tavırlarını samimi bulmuyorum. Seçim kampanyası sırasında Başbakan bize “Meclis’te bile selam verilmez bunlara” dedi. MHP’yi DTP ile aynı kefeye koydu. Başbakan şimdi ak bir sayfa açtığını söylüyor ama daha önceki kara sayfaların hesabını ne yapacağız. Şimdi biz bekliyoruz. Bakalım Sayın Başbakan’ın Meclis’teki tavırları ne olacak. Ancak ben bu süreçte Başbakan’ı aramayacağım.

-----------------------------------------------

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 10:06 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...