Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal ile wow account satmak. riskleri nedir?

rahatsiz

Öne çıkan mesajlar

yegenim hesabini satiyor. almanya`da yasiyor. ebay`de satiliga cikardiktan sonra biri 1000 euro teklif etmis hemen almak istemis. paypal ile para gonderme sarti varmis ama. banka havalesi yapamazmis. bana biraz supheli gozuktu.

bunun bir dolandiriciligi var mi? adma paypal hesabini gonderikten 10 dakika sonra parayi hesapta gorduk. ama status open olarak gozukuyor. bu ne manaya geliyor tam olarak?

tecrube eden var mi boyle birsey?
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle yazıyor bir paypal ile satış yapan sitede yeğenine okut anlar almanca:

Bei Paypalabwicklungen wird die Ware erst herausgeschickt, wenn der Zahlungsstatus bei Paypal "abgeschlossen" ist. Die Zahlungsanweisung (Status "offen") über Paypal reicht demnach nicht aus. Gemäß unseren Erfahrungen kann dies bis zu 8 Tage dauern.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 17:26 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet, adam dolandırıcı olabilir "Closed" olana kadar bekleyin

paypal hakkında yorum yapmış birileri okut yeğenine:

[spo]Hallo Leute,

es wird Zeit, das diese Abzocke aufhört, das ist aber fast nicht möglich, da Mitarbeiter von Paypal beauftragt, selbst positive Testberichte gibt.

ERSTMAL ALLEN VERKÄUFER EIN VORSICHT BEI ZAHLUNGSSTATUS OFFEN - DIESE WARE IST NICHT BEZAHLT !!! WENN IHR WARE RAUSSCHICKT UND DIE BANK DES EINZAHLERS DIE BONNITÄT NICHT BESTÄTIGT, SO WIRD EINE ERHALTENE ZAHLUNG ABGELEHNT, UND IHR SEHT DIE WARE UND DAS GELD NIE WIEDER !

ZUM 2. MÜSST IHR ALS VERKÄUFER AUFPASSEN, WENN EIN KÄUFER AUS DEM NICHT EUROPÄISCHEN AUSLAND EINEN KÄUFERSCHUTZ BEANTRAGT UND SEIN GELD WIEDER WILL, SO BUCHT DIES PAYPAL EINFACH ZURÜCK, EINEN VERKÄUFERSCHUTZ GIBT ES DA NICHT - WARE WEG, GELD AUCH !! SOWAS GIBT ES BEI BANKÜBERWEISUNGEN NICHT !!![/spo]

link de bu:
http://www.ciao.de/paypal_com__Test_3198994

tekrarlıyorum sakın account bilgilerini falan vermeyin adama closed olana kadar...

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 17:30 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

himm, linki gonderdim. bilgileri gondermemeye karar verdik. sonucta acik arttirma baslar baslamaz 500 euro demisti biri zaten. bekledigi tutar 700 euro idi. bu adama satma dedim eger 500 euro`da kalirsa ustunu ben tamamliyacagim. zaten planim oyle idi. cocugu ben bulastirdim bu ise gencligini yedim :). gayette guzel oynuyor, sesim cikmiyor ama uzuluyorum. satsin da kurtulsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bence de satsın kurtulsun =)
bir uğraş bul çocuğa ne bileyim

marantz amfi + technics pikap falan..
ne bileyim bir şeyle uğraşsın yoksa boşluğa düşer birden bırakınca, gençse bir de...

edit: bu arada istediğiniz teklifleri iptal edebiliyordunuz ebay'de açık arttırma hala sürüyorsa...

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 17:44 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yok alacagi seyi biraz da benim gazimla secti bile. 500 litrelik bir akvaryum. ikiyuz litrelik bir tane vardi zaten. burada balik yetistirir satarsin dedim. wow`dan once su bitkisi yetistirip satiyordu, bilgisi var. wow gelince mefta olmustu o is tabi :). ufak olani da tuzlu su akvaryumuna cevirecegiz, baya bir goturur bu onu :) bir tarafta da
teritoryummda bukelamunlar filan var. onlar icin bocek filan yetistiriyor. bosluga dusmez umarim.
Sosyal ağlarda paylaş

"hemen oynama" israri zaten scammer dan cikar anca. para hesabina gelince hemen verme account i. para senin paypal hesabinda olsa bile geri cekme sansi var. o yuzden once o parayi paypal den kendi banka hesabina cek. ondan sonra ver.

bi daha ki sefere de ebay de not yaz "para banka hesabima gectigi anda tum bilgileri verecegim" diye. paypal resmen scammerlarin tarafinda, basima geldi ordan biliyorum. kesinlikle guvensiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Paypala para geldikten 24 saat sonra ( tam emin değilim ) para sende kalıyor, aksi taktirde parayı gönderen kişi parasını geri alabilir.

Ayrıca accountun şifresini verebilirsin , paranı tam olarak banka hesabına aktardıktan sonra parayı yollıyan kişinin , parayı geri alma şansı kalmaz , o zamanda accountunun bilgilerini tamamen verebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...