Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

midye tava lezzeti[kedi fedo bone kokorec ymege giderse]

behran

Öne çıkan mesajlar

said:
stigmata, 10 October 2003 01:26 tarihinde demiş ki:
Hala midye dolmadan bahsediyosunuz ya..

Iyyy, dusunsenize, cimentolar falan pilavin ustunde, midyenin icinden ufak bir karafatma cikiyor, tam cignerken gicirtt, tak diye bir ses.. Midye zannediyorsunuz, halbuki o karafatmanin sag arka bacagi..

Iyyyyyyyyyyy, kusacam serefsizim.. :D

ya tmm abi sus daha fazla konuşma en sevdiğim şeyden bi anlıkta olsun soğutmayı başardın beni ama vazgeçmem midye dolmadan..aldığın yere bağlı ben istanbulda midye dolma yenilecek bir yer bilmiyorum mesela ama güllük/bodrumda yapan bi adam war parmaklarını yersin..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gece maçı kazanamazsak kedi ile ben gidip kokoreç yiyeceğiz. Ancak maçı kazanırsak güvenlik nedeniyle cadde yakınlarında bir yola gitmeyi hiç planlamıyoruz :-) Ayrıca pazarteside gelip bilahire yeriz efem.

Uzun lafın kısası bu gece de olur pazartesi geceside, oki...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

olur yenersek dürümcüdeyiz kaybedersek veya berabere kalırsa kokoreçdeyiz. Yoldan almamızı isteyen varsa arabada biz iki kişiyiz ve kozyatağındaqn min yolu ile gideceğiz.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

Sosyal ağlarda paylaş

biz birazdan çıkıyoruz. 22:20- 22.30 gibi bone kedi ve ben oradayız, bekleriz efem[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...