patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 şimdi ben çoook eskiden İlk Nintendo Game Boyu olan oynadığım oyunları geçirdiğim keyifli vakitleri hiç unutamamış birisiyim :) Süper mario , Zelda , Double Dragon , Duck Tales gibi bu Tarz oyunları bugün de alıp oynayabileceim Game Boy tarzı bişey aradım ve Nintendo nun un son verisiyonunu Game Boy Micro olarak çıkardığını gördüm. Şimdi ben bu oyunları tekrar oynayabilmek için almam gereken Game Boy Micro mudur? eğer öyleyse nerden almamı tavsiye edersiniz ve Fiyatları ne kadar ? bunun oyunları ne kadar oluyor ve orjinal mi almak durumuda oluyoruz? Ben orjinal almayı tercih ederim eğer fiyatları uçuk değilse... Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 http://www.mavishop.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 game boy advance oyunlarımı alınıyo şimdi buna hangisi alınıyo bide bu abiler 100 YTL edn felan bahsediyolar şaka felan mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 micro alma, çok ufak, ufak olduğu gibi de hiç ergonomik değil. advanced sp alman daha sağlıklı olur, katlar cebine koyarsın işine bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 onunda ışık sorunu mu ne varmış micronun arkadan ışıklandırma daha iyiymiş felan.. bi de yukarda da sorduum gibi eski gameboy oyunlarını oynayabilecek miyim? marioları zeldaları felan bide orjinal oyun fiyatları niye bu kadar uçuk ya 100 ytl felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Ben olsam DS alırdım. Arada 150YTL'ye yakın bi fiyat farkı var (DS daha pahalı) ama DS'in oyun yelpazesi çok daha geniş, çünkü hem gameboy oyunlarını oynatıyo, hem de kendine özel oyunları var (Brain Training gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ama o büyük deilmi ben böyle yolda felan oynayabileceim bişey arıyorm daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 o oyunlara o kadar para verecegine psp al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 abi ben mario, dabıl dragon felan eski nintendo oyunlarını oynamak istiyorm yanlız...yoksa sağlam oyun oynmak için konsol arasam farklı düşünürdüm heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar