slither Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Arkadaslar Open-GL ekran modunu nereden bulabilirim? Yardimin ederseniz sevinirim!!![hline]...Just like the curse, just like the stray you feed it once and now it stays, now it stays, now it stays So tear me open but beware And the dirt still stains me so washme until I'm clean... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Tam olarak ne soruyorsun anlıyamadım. Bir oyunun çindeki grafik modunu mu değiştirmek istiyorsun yoksa sdk tarzı bişi mi arıyorsun? SDK tarzı birşey arıyorsan. www.opengl.com a bakabilirsin orda kesin vardır.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slither Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 tamam ben opengl ekran modunu indirdim ama simdide nereye yukleyecegimi bilemiyorum... Yardim plz[hline]...Just like the curse, just like the stray you feed it once and now it stays, now it stays, now it stays So tear me open but beware And the dirt still stains me so washme until I'm clean... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 opengl için driver istiyorsan onu sadece kuramazsın. OpenGL senin ekran kartının driverları ile birlikte gelir.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar