cemad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 çok geçmiş olsun bunu yapan adama 1000mislini yaparlar inşallah
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 off. sade cam olsa biş deilde kirişte hasar görmüş masref büyür :( geçmiş olsun. araba güzelmiş bu arada spor falan. belki çok deli kullanıp trafikte birini rahatsız etmiş olabilir misin? adam takip etmiştir kızgınlıkla gece de işini halletmiştir şerefsiz.
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 4. levent gultepe taraflarina yakinsin o zaman?
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 gecmisler olsun emirim. trafik muabbeti mantıklı geldi de benim bildigim sen öle makaslı kullanmıyosun yani baskasını taciz edicek sekilde, ama mantıklı yani yada çekememe kirişe cok uzuldum cam neyse de de bu arada camın da cok saglam oldugunu ve tek parca kaldıgını gormek bu işin tek pozitif yonu heralde, guzel duyarsın
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Öf çok geçmiş olsun. Böyle kansızların yaptıklarını görünce ben diyorum ki, maldır kaskoya verirsin yaparlar biraz canın sıkılır unutur gidersin. Ama o şerefsiz öylesi rezil bi karakterle (yada karaktersizlikle) bir ömür geçirecek. Asıl allah ona kolaylık versin ömrü çok zor geçecek. Çalışıp bende sahip olayım diye motive olacağına, insanların alın terlerine tükürüyor şerefsizler. Servet düşmanları.
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 geçmiş olsun... birkaç yıl önce benim 87 model külüstür jipin lastiğini ekmek bıçağıyla yan tarafından yarmıştı adinin biri, benim gibi 30 aracı birden elden geçirmişti böyle, adam/çocuk yakalandı ve ben ifadesini dinledim, "canım sıkıldı, ne yapim bari zenginlerin lastiklerini kesim dedim" diyordu... başka söze gerek var mı?
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Camı kırmakla klmamışlar kaportada gitmiş arada.Geçmiş olsun.Yinede kundaklanmadığına şükret derim zira Türkiye burası
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Çok geçmiş olsun... Harbiden mala gelsin yane. Cam hadi neysede cidden yan kaportadanda yemiş nası vurmuşsa hayvan eti yemiş herif...
Öne çıkan mesajlar