Grudge Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 bu da bizim gölge :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 oha süfer tatlı bişimiş :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 euhahuhue ilk resime koptum baya eski topic ama ben yeni görüorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 kuyruku benüm.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 allah! illaki yollatacaksınız kedilerimin resimlerini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 benim yazlıktaki kedimin adı şeref gerçi dişi ya olsun. çok kalender kedi pek sevdirtmez kendini ama kendinden de ırak etmez dokundurtmaz ama sürtünür sandalyelere falan.annemle iyi anlaşıyo annem onu ellemiyo o annemi ellemiyo.sabahları kapıyı bi açıyosun tel kapının arkasındna bi m yav sesi yükseliyo kapının önünde bekliyo paso eskiden öyle çok yavru kedi vardıki miyav miyav gezerlerdi evin etrafında oynardım of bizimkileri kandırsam alıcam bi kedi[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 ehe geldi ikisi de pisilerin ama biri poz vermeyi reddetti ve kamerayı yemeye kalktı ötekisinin bi pozunu alabildim ama resmin çok az bi kısmında gözükebiliyo.. prensipleri varmış hanfendilerin.. öyle herkeşlere teşhir ettirmiyolar kendilerini[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar