Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: Belixuis, 20 June 2003 19:23 tarihinde demiş ki: Çok yararlı bir spawn programı.. Serverinizdaki spawnları osi'de olduğu gibi düzenliyor..Osi Spawner + Programa dahil olan bazı özellikler: - İster Felucia istersenizde hem Felucia hemde Tremal'i düzenleyebiliyor.. - Hayvan spawnı - Dungeon spawnı - Reagent spawnı - World spawnı _________________ Belixuis'un vermiş olduğu link çalışmamaktadır. elinde OSI SPAWNER bulunan birisi varmı acaba yada bu dosyayı nereden indirebiliriz.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR.Lord Dalzhim
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 www.runuo.com oranın forumlarında sor.. script submissiona da bakabilirsin, scriptler silindikten sonra belki tekrar yüklenmiştir..
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Aramıştım ama bulamadım bir defa arıyayım en iyisi eğer varsa bana icqdan yada mail olarak gönderebilirmisin acaba?[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Lord Dalzhim
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 CEDAY aradım ama bir tane buluyor orada tam download edilebilecek onun linkindede hata var yüklemiyor eğer senin elinde versa bana gönderebilirmisin acaba? [email protected][hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Lord Dalzhim
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bak şimdi dalzim aklımı çeldin.şimdi ben bu progu bulamazsan ağlarım[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!!
Gremlin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ya nerden çıktı bu osi prog ühüü aklıma soktunuz ya neyse artık :Pp[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Denedim ama bulamadım. Delirecem neredeyse.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Lord Dalzhim
Öne çıkan mesajlar