ivan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 meraba arkadaslar herangi bi web sayfasındayken mouseumun ortasındaki tekerlekcigi yukari assagi ittigimde sayfa da Back ya da Forward oluyo bu sorun 2-3 gündür başladı yani neden aşşağı dogru inicegine beni bi önceki ya da ileriki sayafaya atıyor ki =) şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 mouse'un ayarları değişmiş sanırım.. ayarlarına girip bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ahaha cevaba bak =) bilsem yardımcı olurdumda cevaba koptum fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Bende de linuxde firefox 2'de oluyor anlayamadım gitti. Hızlı hızlı yaparsam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 denetim masası'nda mouse ayarlarına girip, yukarıdan wheel(tekerlek)'e gel. orda iki seçenek var seninkisinde alttaki seçili muhtemelen. üsttekini seç, ordan satır sayısını seçiceksin orjinal ayar 3 galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar