Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 abi bende toplam 4 tercih vardı. hoca baktı baktı, özelleri gördü listede, aşağıladı beni. 3 lira attım, daha da at sen, dolar varsa dolar at dedi. sövücektim orda ama 4-5 senelik bi hatrı var şimdi bişey demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Bende özel yazdım hoca bana cok guzel samımı yaklastı..zaten mdr yardmcmız bıraz argo konusur.bıde bızım mezunıyetle ılgılı argo bıseyler soledı.Sorada bern boyle adamları sevıyorum dedı tek tercıh falan ıste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 3 ağustosdan önce değişmiyor galiba mirac odtüye gidersem ne alcan la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 elden ver garanti olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bende internetten yaptım. İnternetten yapanlar printerdan kopya almayı unutmasınlar.İtiraz vs. yapmak isterseniz o lazım oluyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar