nek2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 biyoloji yüksek lisansı yapan bi tanıdığımın ödevi. bana danıştı ama ben de dişe dokunur ne bi site bulabildim ne de bir yerden bilgi alabildim. aranızda herhangi bir ülkede (sadece liselerde olmak kaydıyla) çevre ile ilgili bir ders olup olmadığını; varsa neler (nasıl aktiviteler vs.) içerdiğini, yoksa hangi ders kapsamına girdiğini (coğrafya içinde olabilir bence) bilen varsa ve yardım ederse çok sevinirim. şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 hiç bilgisi olan yok mu? yurtdışında eğitim veren bi şirketin site adresi ya da tel numarası falan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 demek yoq başka forumlara falan sor... oraları da dene..[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar