arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 http://www.enclavegame.com/ oynamış olan var mı ?[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death obscure,esoteric,exoteric,secret,hidden,mysterious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 isminden heves edip fallout la ilgili diye daldim siteye acilinca buyuk hayal kirikligina ugradim, kotu oldu. :([hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 hayır eheuheu bi gün enclave ile ilgili topic açıpta onun fallout ile alakasız olacağı hiç aklıma gelmezdi[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death obscure,esoteric,exoteric,secret,hidden,mysterious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 demosunu oynadim, grafikler gayet guzel. konu original degil pek. yanliz iyi veya kotu olabiliyorsunuz, kotu olursaniz isterseniz orc, lich falan o tur secenekler var. iyi olursaniz zaten bilinen seyler, paladin druid wizard falan filan. oynanis biraz Rune a benziyo, kolay, ama genelde hep action. Genel olarak eglenceli oyun, zaman gecirmek icin bire bir. 5 uzerinden 3.5 yildir veriyorum oyuna[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 yıldız :) biraz daha anlat karakter sistemi falan ? bi de ne zaman çıktı ? multisi nasıl ? gerçi sen demo oynamışsın ama yaz yinede[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death obscure,esoteric,exoteric,secret,hidden,mysterious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 3.5 yildir veriyormusum oyuna, okadar zamandir haberim yokmus :P demoda multi yoktu, normalde varmi bilmiyorum, ama pek sanmam, cunku oyun console port u , olursa cok ozellik olucagini sanmam DM den falan baska. karakter gelisitme cok genis degil, ayni hexen oyunlarindaki gibi, bi tane secip ufak ufak ilerliyorsun o yonde. grafikler cidden guzel, sirf onun icin alinabilir[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 multisi var sitesinde öyle dio neyse salla bala buldum sitesini zaten :) freelancer serverı ararkene eheh[hline]Yet enadır silineybıl mesıc by Arcane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Oyun bence çok eğlenceli olmuş. Hotlevelda tanıttım bile uyuyun siz :)[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 *! freelanceeeer diye haykırır*[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: Dominus, 04 Mart 2003 16:17 tarihinde demiş ki: Oyun bence çok eğlenceli olmuş. Hotlevelda tanıttım bile uyuyun siz :)[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone anaa harbi ne zmandır izlemiodum yarın izliyiim.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar