arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 http://www.enclavegame.com/ oynamış olan var mı ?[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death obscure,esoteric,exoteric,secret,hidden,mysterious
Kharon Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 isminden heves edip fallout la ilgili diye daldim siteye acilinca buyuk hayal kirikligina ugradim, kotu oldu. :([hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 hayır eheuheu bi gün enclave ile ilgili topic açıpta onun fallout ile alakasız olacağı hiç aklıma gelmezdi[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death obscure,esoteric,exoteric,secret,hidden,mysterious
Draven Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 demosunu oynadim, grafikler gayet guzel. konu original degil pek. yanliz iyi veya kotu olabiliyorsunuz, kotu olursaniz isterseniz orc, lich falan o tur secenekler var. iyi olursaniz zaten bilinen seyler, paladin druid wizard falan filan. oynanis biraz Rune a benziyo, kolay, ama genelde hep action. Genel olarak eglenceli oyun, zaman gecirmek icin bire bir. 5 uzerinden 3.5 yildir veriyorum oyuna[hline]Can't rain all the time...
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 yıldız :) biraz daha anlat karakter sistemi falan ? bi de ne zaman çıktı ? multisi nasıl ? gerçi sen demo oynamışsın ama yaz yinede[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death obscure,esoteric,exoteric,secret,hidden,mysterious
Draven Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 3.5 yildir veriyormusum oyuna, okadar zamandir haberim yokmus :P demoda multi yoktu, normalde varmi bilmiyorum, ama pek sanmam, cunku oyun console port u , olursa cok ozellik olucagini sanmam DM den falan baska. karakter gelisitme cok genis degil, ayni hexen oyunlarindaki gibi, bi tane secip ufak ufak ilerliyorsun o yonde. grafikler cidden guzel, sirf onun icin alinabilir[hline]Can't rain all the time...
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 multisi var sitesinde öyle dio neyse salla bala buldum sitesini zaten :) freelancer serverı ararkene eheh[hline]Yet enadır silineybıl mesıc by Arcane.
Dominus Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Oyun bence çok eğlenceli olmuş. Hotlevelda tanıttım bile uyuyun siz :)[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 *! freelanceeeer diye haykırır*[hline]HeadShot..!
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: Dominus, 04 Mart 2003 16:17 tarihinde demiş ki: Oyun bence çok eğlenceli olmuş. Hotlevelda tanıttım bile uyuyun siz :)[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone anaa harbi ne zmandır izlemiodum yarın izliyiim.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence
Öne çıkan mesajlar