Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oss sedeki muhtemel degisiklik

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

yavaş yavaş iyice azmaya başladılar zaten resmen başımıza saltanat kesıldıler eee ne bıcım cumhurıyet ne bıcım demokrası bu benım bıldıgım demokrasıde COGUNLUK bir şeyı ıstemesse o şey olmaz
vergi yukunden ana babalarımız agladı abuk subuk kayırmalarla cogu degerlı burokrat ısınden oldu ılk tezkerede kazıgı yıyıp vatandaşa taktılar sonra sımdıkıylede askerımızın kanını satıcaklar ımama hatıplere unıversıte peşkeş cekıldı tum degerlı komutanşlar emeklı edıldı askerı yatırım oranı düştü egıtımın içine edildi vatandaş enayı yerıne kondu devletın kasasından şatafatlı dugunler yapıldı en son da 600 MILYAR lıraya kongre yapılıyor bu nedır yaw mıllet ac onlar eglenıyor memur ac kaldı işçinin beli bulkuldu imamların sayısında 100 248 artış gorundu ımamların maaşı nerdeyse muhendıs maaşına denk gelıcek ve halk hala sessız bu resmen Osmanlı saltanatının kopyasıdır ne bıcım cumhurıyet bu onlar kafalarına esenı yapıyorlar kazıgı her seferınde bız yıyoruz Anarşi ve Teror tekrar hortladı fakat televızyonlar bunu yansıtmıyor eger dogru tahmın edıyorsam 1 seneye kalmaz ulke kaos un pençelerı arasına gırer
sonra mıulletvekıllerımız en luks şartlarda yıyıp ıcıp ....nlar kendı maaşlarından en ufak bır kesıntıye gıtmıyorlar bızım paraları har vurup harman savuruyorlar yok efendım avrupa cok sevıyormuş onları avrupada bunları tutan tek adam Berlusconı kendı halkı tarafından yılın en nefret adılen adamı secılen ıtalya başbakanı zaten bunlar şu denkleme uyuyor
Tayyip.Berlısconı=Hıtler.Mussolını
eskıden koyu vatansever bır adamdım vatanıma laf eden adamı yaşatmıycak derecede şimdi ise fırsatı ve parayı bulup başka ulkeye kaçsam dıye dusunuyorum yemın bıllah[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

bu demk oluyo ki benim gibi birçok kişi SALAK durumuna düşüo çünkü dersaneye gitti kastı bir anadolu lisesine girdi 1 sene hazırlık okudu ama bi bok yaramadı nie çünkü taip baba öle istedi...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Atinda seri atmayin ne difransiyel denklemi ya universite muhendilik 2. sinif konusu

beyelr sacmalayanlari sallayin ozellikle bu arkadas gibi diferansiyel denklemi dedi adam yuh ya

beyeler
turev limit integral gelir zaten bunlari blmedende universiteye gelmeyin patlarsiniz

said:
Fistan, 09 October 2003 17:17 tarihinde demiş ki:
diferansiyel denklemler gelecek bide lise3 den gelirse son dönemlerde elips analitiğini bile göstermişti bizim hoca manyakmıydı neydi bilmiyom oda gelirse zıçarsınız artık ne diyim.
üniversiteyi kazananların gözü körolsun[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere...
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha sen taylor lari numeric analysisde gorucen muhendislik okursan yada matematik

neymis gercek matematik

hele gelin bir bilgisayar muhendisligine gorun sole cillop gibi turing machineleri yapay zekalari codelarin calisma zamani hesaplamalarini gorurum o zaman sizi

said:
_Mordrac_, 09 October 2003 17:31 tarihinde demiş ki:
Biz gecen sene turevde taylor polinomlarini bile yapmistik, mat sinavlari 5-10 sayfa suruyordu mubarek, bir sorunun 3 sayfa surdugunu hatirliyorum, oss'de gelirse bir sorun yasamam yani. Terimlerin turkcesini ogrenmem lazim bi. Zaten sistem degisse bile calisanlara bir zarari dokunmaz.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 11 October 2003 16:38 tarihinde demiş ki:
Atinda seri atmayin ne difransiyel denklemi ya universite muhendilik 2. sinif konusu

beyelr sacmalayanlari sallayin ozellikle bu arkadas gibi diferansiyel denklemi dedi adam yuh ya

beyeler
turev limit integral gelir zaten bunlari blmedende universiteye gelmeyin patlarsiniz

said:
Fistan, 09 October 2003 17:17 tarihinde demiş ki:
diferansiyel denklemler gelecek bide lise3 den gelirse son dönemlerde elips analitiğini bile göstermişti bizim hoca manyakmıydı neydi bilmiyom oda gelirse zıçarsınız artık ne diyim.
üniversiteyi kazananların gözü körolsun[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere...

kesinlikle katılıorummmm ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...