Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oss sedeki muhtemel degisiklik

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

said:
Silthanas, 09 October 2003 17:10 tarihinde demiş ki:
imam hatip e niye kiyak?

doner bu =)[hline]Külliyen Yalan...

Evet yaa neden kıyak yapılıyor.Dövelim :D[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?"
Herkese şaka yaparım şakacıyım ben.
(bu şarkı beni anlatıyordu:))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 09 October 2003 17:12 tarihinde demiş ki:
limit + türev sizi bekliyor bide çember analitiği ehehehe[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere...

heh en iyi bildigim konular, integral da gelsin.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

Ohoo integral ve türev bir yere kadar ama diğer konularda tekleriz hayatta gelmemli bu sene bu olay.Lise 1 ler zamanıona gelsin.Şimdi lise 1 olanlar çeksin bu derdi.Ben bu olayın olmyacağına güvenerek geçen sene sınavı sallamıştım :)[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?"
Sosyal ağlarda paylaş

diferansiyel denklemler gelecek bide lise3 den gelirse son dönemlerde elips analitiğini bile göstermişti bizim hoca manyakmıydı neydi bilmiyom oda gelirse zıçarsınız artık ne diyim.
üniversiteyi kazananların gözü körolsun[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 09 October 2003 17:16 tarihinde demiş ki:
siz siz olun limit türevi lisede öğrenin, integrali de öğrenin. sonra benim gibi apışmayın ehe.[hline]Fizban(23:08 PM) :
sana godfather diyebilir miyim ?

lisede öğrenemedim bende 4 sınıftayım matematik 1 i hala geçemedim bu sene son şansım :D[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere...

[Bu mesaj Fistan tarafından 09 October 2003 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Biz gecen sene turevde taylor polinomlarini bile yapmistik, mat sinavlari 5-10 sayfa suruyordu mubarek, bir sorunun 3 sayfa surdugunu hatirliyorum, oss'de gelirse bir sorun yasamam yani. Terimlerin turkcesini ogrenmem lazim bi. Zaten sistem degisse bile calisanlara bir zarari dokunmaz.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

matematik zaten ayrı bir kabus olur ama birde diğer derslerde de değişiklik olacaktır...
kimyada falan yandık mesela organik kimya falan da eklenecek demektir...
fizikte falan da sanırım biraz izafiyet(relativite) falan giriyor işin içine
hatta türkçede daha bildiğim kadarıyla eğer l3 konuları ekleniyorsa şair ve yazarları ezberlemekle kasacağız ve uslub falan öğreneceğiz...

yani anlayacağınız l3 ve öss bi cehennem olur olursa.. :hrr:
zaten yeterince kasıyordu şu an bile böle olursa artık ne olur bilmem...yine bizde patlar....
bide imam hatiplere ayrıcalık gelirse tam şenlik...
mühendis imamlar olacak bogaziçinde falan...[hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki:
Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 09 October 2003 17:05 tarihinde demiş ki:
hangi okuldan geldigin farketmiyor vede imamhatiplerde bu deger 0.03

ulan o zman ben niye lgs ye girdim devam etseydim düz lisede derslerim bu kadar çalışmaya 5 olurdu. 5,0 la da 380 bile yapardım. Yuh be, imam olcam valla!![hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 09 October 2003 17:05 tarihinde demiş ki:
sinav notun x okul ortalaman x 0.02 lik konstant
[hline]

esas eğer hakkaten böle olacaksa direk biz hocalara rüşvet falan verelim ya...ort direk 5.0 olsun[hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki:
Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.

Sosyal ağlarda paylaş

bu sistem dengede değil...ağırlık merkezi ipten geçmiyor
bkz imam tarafı ağır basıyo..[hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 09 October 2003 18:54 tarihinde demiş ki:
lise 3 eklenirse yattım + imamlara ek puan gelirse yine yattım :([hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Silphatos | Europa @ OSI

Toplu yatma eyleminde bulunabiliriz :D zaten bu olaylar çıkarsa yapabileceğimiz en iyi şey o olucak:)[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...