Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 sinav sistemi ayni kalacak, sadece l3 konularida dahil olacak ayrica aobp soyle hesaplaniyor sinav notun x okul ortalaman x 0.02 lik konstant hangi okuldan geldigin farketmiyor vede imamhatiplerde bu deger 0.03 ayrica meslek lisesinden her turlu bolume girebiliyorsun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Çok karışacak ortalık.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bu sene bunu yaparlarsa batarız valla.Ben lise 3 matematikten bir halt anlamamıştım.Şimdi önümüze koyarlarsa yandık.Umarım ileriki yıllarda olur.[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?" Herkese şaka yaparım şakacıyım ben. (bu şarkı beni anlatıyordu:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 limit + türev sizi bekliyor bide çember analitiği ehehehe[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 lan silth kendini kurtardın bizi niye göt altına atıyon?[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Silthanas, 09 October 2003 17:10 tarihinde demiş ki: imam hatip e niye kiyak? doner bu =)[hline]Külliyen Yalan... Evet yaa neden kıyak yapılıyor.Dövelim :D[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?" Herkese şaka yaparım şakacıyım ben. (bu şarkı beni anlatıyordu:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Fistan, 09 October 2003 17:12 tarihinde demiş ki: limit + türev sizi bekliyor bide çember analitiği ehehehe[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere... heh en iyi bildigim konular, integral da gelsin.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 hiçbir değişiklik olmayacak değişiklik olsaydı ağustos-eylül gibi söylerlerdi... Bizede dediler kesin değişicek bla bla bla bos bunlar inanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ohoo integral ve türev bir yere kadar ama diğer konularda tekleriz hayatta gelmemli bu sene bu olay.Lise 1 ler zamanıona gelsin.Şimdi lise 1 olanlar çeksin bu derdi.Ben bu olayın olmyacağına güvenerek geçen sene sınavı sallamıştım :)[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?" Herkese şaka yaparım şakacıyım ben. (bu şarkı beni anlatıyordu:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bu seneki tuhaf sistem yüzünden kıbrıs coştu, toplamda 5600 küsür yeni öğrenci gelmiş kıbrısa, bizim okulun nüfusu bile direk 2 ye katlandı. yılda max 250 kişi gelirken 850 yeni kayıt var bu sene bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 diferansiyel denklemler gelecek bide lise3 den gelirse son dönemlerde elips analitiğini bile göstermişti bizim hoca manyakmıydı neydi bilmiyom oda gelirse zıçarsınız artık ne diyim. üniversiteyi kazananların gözü körolsun[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: fizban, 09 October 2003 17:16 tarihinde demiş ki: siz siz olun limit türevi lisede öğrenin, integrali de öğrenin. sonra benim gibi apışmayın ehe.[hline]Fizban(23:08 PM) : sana godfather diyebilir miyim ? lisede öğrenemedim bende 4 sınıftayım matematik 1 i hala geçemedim bu sene son şansım :D[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere... [Bu mesaj Fistan tarafından 09 October 2003 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Türev dendimi tüylerim diken diken olur. Türevin babasını mühendislik okursanız göreceksiniz zaten merak etmeyin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Biz gecen sene turevde taylor polinomlarini bile yapmistik, mat sinavlari 5-10 sayfa suruyordu mubarek, bir sorunun 3 sayfa surdugunu hatirliyorum, oss'de gelirse bir sorun yasamam yani. Terimlerin turkcesini ogrenmem lazim bi. Zaten sistem degisse bile calisanlara bir zarari dokunmaz.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 matematik zaten ayrı bir kabus olur ama birde diğer derslerde de değişiklik olacaktır... kimyada falan yandık mesela organik kimya falan da eklenecek demektir... fizikte falan da sanırım biraz izafiyet(relativite) falan giriyor işin içine hatta türkçede daha bildiğim kadarıyla eğer l3 konuları ekleniyorsa şair ve yazarları ezberlemekle kasacağız ve uslub falan öğreneceğiz... yani anlayacağınız l3 ve öss bi cehennem olur olursa.. :hrr: zaten yeterince kasıyordu şu an bile böle olursa artık ne olur bilmem...yine bizde patlar.... bide imam hatiplere ayrıcalık gelirse tam şenlik... mühendis imamlar olacak bogaziçinde falan...[hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Infeqted, 09 October 2003 17:05 tarihinde demiş ki: hangi okuldan geldigin farketmiyor vede imamhatiplerde bu deger 0.03 ulan o zman ben niye lgs ye girdim devam etseydim düz lisede derslerim bu kadar çalışmaya 5 olurdu. 5,0 la da 380 bile yapardım. Yuh be, imam olcam valla!![hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 aboww bana yararı bı okul puanında[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Infeqted, 09 October 2003 17:05 tarihinde demiş ki: sinav notun x okul ortalaman x 0.02 lik konstant [hline] esas eğer hakkaten böle olacaksa direk biz hocalara rüşvet falan verelim ya...ort direk 5.0 olsun[hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 afedersiniz ama böle sistem olursa giderim daha da türkiye ye gelmem ayıptır! *!türkiye de seni bekliyodu seslerini duyar gibi olur.* :D *!Ağlanıcak haline güler.*[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bu sistem dengede değil...ağırlık merkezi ipten geçmiyor bkz imam tarafı ağır basıyo..[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 imam olcam alman lisesinden çıkıp mutlu olucaklar. satanist imamlar. :P[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 aptalliklar sunlar bir iyi okulun sonuncusu eskiden 80 de 70 aliyordu, bunda hic fark kalmadi imamhatip her bolume girebildigi gibi birak ayni olmayi hic manasiz sekilde 0.03 ile carpiliyor hakkaten yurus yapariz boyle dgisirse[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 lise 3 eklenirse yattım + imamlara ek puan gelirse yine yattım :([hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: SilphatosIce_, 09 October 2003 18:54 tarihinde demiş ki: lise 3 eklenirse yattım + imamlara ek puan gelirse yine yattım :([hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Toplu yatma eyleminde bulunabiliriz :D zaten bu olaylar çıkarsa yapabileceğimiz en iyi şey o olucak:)[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?" Herkese şaka yaparım şakacıyım ben. (bu şarkı beni anlatıyordu:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 almanya da okuycam![hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar