asas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Arkadaşlar bu sezon yapılan Türkiye ve Avrupadaki tüm transferleri ve özellikle sadece kesinleşmiş olanları yazarsanız sevinirim...pes 6 için yama yapıcamda.Gerekli o yüzden... Not:Arkadaşlar bununla ilgili iki konu var fakat malum kesınlesmemıs transferlerde yazılmıs vede topıcler geyikler vs seyler yuzunden cok uzamıs.O yuzdende hepsını okumam cok zaman alır.Burda sadece kesınlesmıs olanları yazarsanız benı cok mutlu edersınız:).Teşekkürler... ps:Arkadaslar vede trasnferlerın hangı takımdan hangı takıa oldugunu soylersenız sevınırım... [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 12:02 tarihinde, asas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 http://www.goal.com/tr/transfertzone.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Dostum öptüm seni..saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ah8anda son bır sorum daha var...Bu pes 6 dakı Ingıltere lıgı takımlarının gercek ısımlerını buraya yazabılecek olan bır arkadas varsa cok sevınırım...Yalnız patch olarak ıstemıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Tamam gerek kalmadı hallettim teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Biz rica ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar