Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 merhaba direk konuya geliyorum, internetten baktım şimdide esenler otogarından atatürk havaalanına metroyla sadece sabah erken saatte bi sefer gözüküyor ama bi arkadaşım sürekli var onlar filan dedi emin olamadım bi de buraya sorayım dedim. birde esenler de otobüsten inince metro istasyonu yakın mıdır? tamamen yabancı biri bulabilir mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 esenler otogarının içinde metro istasyonu :) ist.e bi gittiğimde ordan metroya binmiştim ama seferleri bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sürekli sefer var merak etme. otogarın hemen içinde istasyon var orda en fazla 5 dakika beklersin sonra da bi 15 dakika falan sürüyo sanırım havaalanına ulaşman ve direk havaalanının içinde iniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 metro 12 bucuga kadar devamli var,sefer saati diye bisey yok , var tabi de 5 dk da bir kalkinca cok sorun olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar