Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Llama (1:36 AM) : soyle StairWayToHeaven (1:37 AM) : Sen benı lıstene eklemedın dımı Llama (1:37 AM) : evt Llama (1:37 AM) : eklemedım StairWayToHeaven (1:37 AM) : ekleme o zaman Llama (1:37 AM) : tanıyamadım cunku :P Llama (1:37 AM) : ok eklıyorum StairWayToHeaven (1:37 AM) : ekleme StairWayToHeaven (1:37 AM) : ekleme StairWayToHeaven (1:37 AM) : dur Llama (1:37 AM) : ha ekle anladım Llama (1:37 AM) : eklemedım Llama (1:37 AM) : soyle StairWayToHeaven (1:37 AM) : bekle ben kendımı ekleyecem senın lıstene Llama (1:38 AM) : :p Llama (1:38 AM) : nasıl StairWayToHeaven (1:38 AM) : sımdı gorursun StairWayToHeaven (1:38 AM) : gelıyorum hemen StairWayToHeaven (1:39 AM) : Hello, nigger! StairWayToHeaven (1:39 AM) : Hello, nigger! Llama (1:39 AM) : nasıl yaptın lan ----------------------------------------- adam pat dıye lısteme geldı yahu kendı kendını koydu nasıl yaptı bılen varmı[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 arkadaş inceden lamerity abilitysi olan bir dostumuz yani bazı prg lerle yapıldığını duymuştum...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 adamı tanımıyorum bırde tanısam ıcım yanmıcak...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ohaaaa, o ne lam.! Cuss.. Ulan teknolojiye bak be, ne ilerledi. Milet istemeden sokuyo artik listeye. Valla kimse tutamaz bu teknolojiyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 eheh ya bi ufak bişi vardı cekip yukluyodun icq directory sine sonra bişi yapmıyon search yap admaı bul cift tıkla otomatik listene alıyosun yıllardır var bu olay :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Authorization crackları vardı onla yapmıştır.[hline]Höhe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Adres versenize kizlar.. Egleniyim biras bende.. Makara yapmak arada sirada iyi oluyor.. Stres atariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bu işin mirandayla çok daha yüzsüzünü yapabiliyosunuz bilginize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 cok garıpsedım yahu bu olayı yanlız[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Authorize crack warbenim icq da crackli ama direk listesine ekleyemiyosun. Kendi listene ekleyebiliyosun adamı authorize beklemene gerek kalmadan. Llama senin listene geldiyse adam yeni bi teknolojidir yada kendi bulduğu bişi olabilr ama sanmıyorum teknoloji üretmez Türkler =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bu şekilde icqlarimizi 234873257 kişi yapıp patlatabilirlermi acep haha[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 şeyde var 2 tane icq açıyosun aynı anda 2 farklı numaradan baglanıyosun falan :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bundan onlemenın yolu yokmu yahu[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 dark icq ile oluyor iki icq açma olayı..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ii bişi aslında dalga geçmek için...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar