cromthorne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Europada Türk Guildi yok mu..Ps ve Artfackt icin gavurlarla beraber mi takilcaz illa:P Yoksa kurmayı dusunen de mı yok.. Aramızda 4 senedır veya daha uzun suredır Osıde oynayanlar var..Dusunmuyor musunuz boyle baba bır guıld kurmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 arkadaslar babayıgıt bırdelıkanlı cıksın ben kurucam desın bız de toplanalım etrafına... kımseden ses soluk cıkmıyor yhu ne ıstır anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ya guildlerin bi amacı oluyo genelde. atıyorum, britishin izindekiler, rpciler, tailorlar şunlar bunlar. ama Türk'ler diince sanki biraz amaçsız kalınır gibi geldi bana. yani oyunda türklük mü yapıcaz? =) türklük te nasıl yapılırsa.. belki de benim kafam basmıyo bilmiyorum. sahi türklük nası yapılır ultimada?[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: brainprothesis, 09 October 2003 19:03 tarihinde demiş ki: ...türklük nası yapılır ultimada? 1k lordum pls[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Türk guildinin anlamı bence kendi insanlarımıza daha iyi bir ortam ve kendi inanımızdan başkasından yardım istemeden daha zevkli ve daha yaşanır bir yer , paylaşan , yardımlaşan , birbirlerine destek olan örnek insaların oluşturduğu topluluk olmalıdır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: tadrenal, 09 October 2003 22:02 tarihinde demiş ki: kendi inanımızdan başkasından yardım istemeden daha zevkli ve daha yaşanır bir yer , paylaşan , yardımlaşan , birbirlerine destek olan örnek insaların oluşturduğu topluluk olmalıdır bence tam turk tanımı olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Nasıl Türk Olunur başlığında bi konu açılsa sayfalarca sürerdi ya hatta açıcam galiba :P ilk kural fırsatçı olucaksın :P[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 yahu fierce biz oynarken fırsatçımıydık şimdi yapma :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar