Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europada Türk Guildi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Europada Türk Guildi yok mu..Ps ve Artfackt icin gavurlarla beraber mi takilcaz illa:P
Yoksa kurmayı dusunen de mı yok..
Aramızda 4 senedır veya daha uzun suredır Osıde oynayanlar var..Dusunmuyor musunuz boyle baba bır guıld kurmayı
Mesaj tarihi:
ya guildlerin bi amacı oluyo genelde. atıyorum, britishin izindekiler, rpciler, tailorlar şunlar bunlar. ama Türk'ler diince sanki biraz amaçsız kalınır gibi geldi bana. yani oyunda türklük mü yapıcaz? =) türklük te nasıl yapılırsa.. belki de benim kafam basmıyo bilmiyorum. sahi türklük nası yapılır ultimada?[hline]thanx eru! you're great!
Mesaj tarihi:
said:
brainprothesis, 09 October 2003 19:03 tarihinde demiş ki:
...türklük nası yapılır ultimada?

1k lordum pls[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Mesaj tarihi:
Türk guildinin anlamı bence kendi insanlarımıza daha iyi bir ortam ve kendi inanımızdan başkasından yardım istemeden daha zevkli ve daha yaşanır bir yer , paylaşan , yardımlaşan , birbirlerine destek olan örnek insaların oluşturduğu topluluk olmalıdır bence
Mesaj tarihi:
said:
tadrenal, 09 October 2003 22:02 tarihinde demiş ki:
kendi inanımızdan başkasından yardım istemeden daha zevkli ve daha yaşanır bir yer , paylaşan , yardımlaşan , birbirlerine destek olan örnek insaların oluşturduğu topluluk olmalıdır bence
tam turk tanımı olmus :)
Mesaj tarihi:
Nasıl Türk Olunur başlığında bi konu açılsa sayfalarca sürerdi ya
hatta açıcam galiba :P
ilk kural fırsatçı olucaksın :P[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red
I whisper in your ear
Do you dream of me?
  • Yeni Oluştur...