Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BESMELE

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Dev: Neye saygısızlık kime saygısızlık. ben ballı muza tapıyorum forumda ballı muz yazmayın desem ne yapacaksanız, kaç kişi saygı duyacak bana?

Dev:uçan spagetti canavarı çok moda oldu be abi. ballı muz ftw

Burda sen ciddi olarak kendi inancından bahsetmiyorsun.Ciddi ciddi ballı muzu yada uçan spagettiyi kutsal saymadıgını biliyoruz.Bu es geçelim.Sen ben Allah ileilgi geyik yapmayın ben ona inanıyorum derken, sen bana bende ucan spagettıye ınanmak cok moda oldu abi ballı muz ftw yazıyorsun.Geyik olmaz bu konuda diyorum.Rahatsız oluyorum diyorum.Ciddi ciddi geyik yapmadıgınımı düşünüyosun ?
Sosyal ağlarda paylaş

hangisi olursa olsun din ile kafasi bulanan insanlari gercekten anliyamiyorum. onla dalga gecme, buna laf etme, o kutsal boyle davranma, bu kutsal. oehhh. bulundugum ortamin herkes tarafindan kabul edilmis yasalarina saygili oldugum surece istedigim ile yasalar dahilinde dalga gecerim. istedigime inanirim.

dalga gecerek yapabildigim maksimumda eglenmektir, din ile kafayi bozmus adam ise gider yakar seni (bkz: sivas, vb). sonra da bununla ovunur, gelir burada ustu kapali tehditler savurur. ortamina gore bu laflari ette goreyim seni gibilerinden. sonra saygi bekler hala inancina. saygi filan duymuyorum kardesim.

duydugum tek saygi yasalara. onlar kabul edemeyecegim kadar degistirilirse ve benim hicbir sekilde degistiremiyecegim hale getirilirse baska ufuklara yelken acarim. su anda kabul edebilirim, yasal yollardan degismesi, gelismesi icin mucadele edebilirim. ha senin bu durum hosuna gitmiyorsa takiye yapma, buyur sen git. dinine laf edilemeyen, tabularla dolu yerler yarat orada yasa.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi mesajım editli spastik serçe? Açıklayım napmışım.

Garbage-AKP kısmı olucaktan ne çıkarılabilir? Garbage gereksiz anlamsız konular açılan mekan değil mi? AKP ile ilgili gereksiz, anlamsız konular bölümü isteyerek mecazi konuştum. Şunu bile açıklıyorum ya, okuyucular yerlerde heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

ya durmu açıklaştıralım ozaman sen bu forumda( en başta kocaman yapıştırıldığı gibi) konu açılırken akp iktidara böle ezici çoğulukla geldiyse artık beslmeleye açmalıyız görüşünü desteklyor ve bunun müslümanları rencide etmemesi gerektiğine mi inanıyorsun.. Yada insanların tanrı inancını muzla spagetti ile bir mi tutuyorsun..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AKP agziyla konusayim: "Yahu adam Besmele yazdi diye ustune gitmissiniz, kafir misiniz?"

çoğu kişinin, ben dahil demek istediğimiz AKP ile alakası yok bu konunun. yani bunun AKP ile bağdaştırılması çok saçma.

ve kendisi editlediği mesajını atsın tekrar.

kardeşim biz aşırı dinci taliban yada şu bu değilizki, ve müslümanlar için önemli sayılan bir kelime için korkuyla " artık bu lazım olucak" ifadesi verilmiş. yani buradaki mesajı anlamamak için, senin gibi olmak gerekir kısaca.
Sosyal ağlarda paylaş

...ve 500 milyarlık sorunun cevabını kendine verdin naytçı arkadaşım. evet ballı muz ve inandığınız tanrı kavramı aynı gözümde ama çıkıp belirtiyor muyum ? belki dolaylı yoldan evet ama buna saygı duymak zorundasınız. neden ? demokrasi dostlar, yüzde 47yi verenlere katlanan 53'e yapılanla aynı muameleyi yapıyorum size, demokrasi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...