Arma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 AKP sizin gibi insanlar yüzünden bu kadar oy alıyor. Siz eğlenmenize bakın. Siz eğlendikçe adamlar daha yüksek oy alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben yakında akp'den patiye darbe bekliyorum , bu olay gerçekleştiğinde şeriata çok yakın olduğumuza görcez :D Forgiver koş git akp li abilerine şikayet et mesala burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Lütfen mesajlarımdaki dinle alay eden bölümleri kopyalayıp yapıştırsın iddia eden arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Hala boş boş konusuyosun @Messor,Dev > http://forum.paticik.com/konu.php?id=184962 [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:37 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hala oyun oynuyorsun, yazdıklarını, amacını sen bilmiyormusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ya uzatacağına yazsana nerelerde dalga geçmişim ne demişim. Yok ki yazamıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Masticore ezikleşme. Bari bir şey savunuyormuş gibi gözüküceksen savunduğun şeyi ihlal etme bari. İşler böyle sizin tarafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Oyun moyun yok. Yazdıklarımın amacı belli. Zaten gereksiz konu olduğuna dair postumu ilk başta atmıştım. Uzayınca kendi görüşlerimi yazdım. Hala daha yazıyoruz o da garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kafan basmiyomu senin İlk mesajını oku Smile li besmele yazısı isterim demissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 mesajını değiştirmendeki amaç neydi, neden edit yaptın, orjinal mesaj duruyorsa tekrar alabilirmiyiz. ayrıca "bu forumda artık bu lazım olucak" ne demek? bunun mealini merakla bekliyoruz. net şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 AKP agziyla konusayim: "Yahu adam Besmele yazdi diye ustune gitmissiniz, kafir misiniz?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben mi demişim beyni dolu masticore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bunun smiley versiyonunu isteriz ne bu böyle kocaman Dev bu yazında dışardan bakan bir insan dalga amacı görüyor. Dalga amacıyla yazmadıysan hangi amaçla yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Dev: Neye saygısızlık kime saygısızlık. ben ballı muza tapıyorum forumda ballı muz yazmayın desem ne yapacaksanız, kaç kişi saygı duyacak bana? Dev:uçan spagetti canavarı çok moda oldu be abi. ballı muz ftw Burda sen ciddi olarak kendi inancından bahsetmiyorsun.Ciddi ciddi ballı muzu yada uçan spagettiyi kutsal saymadıgını biliyoruz.Bu es geçelim.Sen ben Allah ileilgi geyik yapmayın ben ona inanıyorum derken, sen bana bende ucan spagettıye ınanmak cok moda oldu abi ballı muz ftw yazıyorsun.Geyik olmaz bu konuda diyorum.Rahatsız oluyorum diyorum.Ciddi ciddi geyik yapmadıgınımı düşünüyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Burda dalga geçmiyorsan eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @Messor Bizim taraf ne ? Müslümanlarmı. Senin kafan karısmıs Müslümanlıkla, şeriyat(akp) yi karıştırıyorsun Git biraz yazdıkarımı aaraştırda konus neler yazmışım Akp hakkında okuda konus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hangisi olursa olsun din ile kafasi bulanan insanlari gercekten anliyamiyorum. onla dalga gecme, buna laf etme, o kutsal boyle davranma, bu kutsal. oehhh. bulundugum ortamin herkes tarafindan kabul edilmis yasalarina saygili oldugum surece istedigim ile yasalar dahilinde dalga gecerim. istedigime inanirim. dalga gecerek yapabildigim maksimumda eglenmektir, din ile kafayi bozmus adam ise gider yakar seni (bkz: sivas, vb). sonra da bununla ovunur, gelir burada ustu kapali tehditler savurur. ortamina gore bu laflari ette goreyim seni gibilerinden. sonra saygi bekler hala inancina. saygi filan duymuyorum kardesim. duydugum tek saygi yasalara. onlar kabul edemeyecegim kadar degistirilirse ve benim hicbir sekilde degistiremiyecegim hale getirilirse baska ufuklara yelken acarim. su anda kabul edebilirim, yasal yollardan degismesi, gelismesi icin mucadele edebilirim. ha senin bu durum hosuna gitmiyorsa takiye yapma, buyur sen git. dinine laf edilemeyen, tabularla dolu yerler yarat orada yasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Hangi mesajım editli spastik serçe? Açıklayım napmışım. Garbage-AKP kısmı olucaktan ne çıkarılabilir? Garbage gereksiz anlamsız konular açılan mekan değil mi? AKP ile ilgili gereksiz, anlamsız konular bölümü isteyerek mecazi konuştum. Şunu bile açıklıyorum ya, okuyucular yerlerde heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ya durmu açıklaştıralım ozaman sen bu forumda( en başta kocaman yapıştırıldığı gibi) konu açılırken akp iktidara böle ezici çoğulukla geldiyse artık beslmeleye açmalıyız görüşünü desteklyor ve bunun müslümanları rencide etmemesi gerektiğine mi inanıyorsun.. Yada insanların tanrı inancını muzla spagetti ile bir mi tutuyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Besmelenin smiley olduğu ve kullanıldığı , üyelerinin de hepinizden daha müslüman olduğu forumlar var be. Ben dalga geçiyorsam onlar kralını yapıyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: AKP agziyla konusayim: "Yahu adam Besmele yazdi diye ustune gitmissiniz, kafir misiniz?" çoğu kişinin, ben dahil demek istediğimiz AKP ile alakası yok bu konunun. yani bunun AKP ile bağdaştırılması çok saçma. ve kendisi editlediği mesajını atsın tekrar. kardeşim biz aşırı dinci taliban yada şu bu değilizki, ve müslümanlar için önemli sayılan bir kelime için korkuyla " artık bu lazım olucak" ifadesi verilmiş. yani buradaki mesajı anlamamak için, senin gibi olmak gerekir kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yani ben 'Tüm ateistler gerizekalıdır.' yazsam sorun yok öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Penthesilea : Besmele benim için oldukça önemli.Evet buraya koyması kesinlikle saçma.Bunu geçelim oraya besmeleyi koyarken ki tavrına dikkat et.Tamamıyla geyik amaçlı.Yoksa yinede birşey vardır eyvallah derizne kadar rahatsız olsakda. Ama tavıra bak.Saygı diyorum 6 sayfadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ...ve 500 milyarlık sorunun cevabını kendine verdin naytçı arkadaşım. evet ballı muz ve inandığınız tanrı kavramı aynı gözümde ama çıkıp belirtiyor muyum ? belki dolaylı yoldan evet ama buna saygı duymak zorundasınız. neden ? demokrasi dostlar, yüzde 47yi verenlere katlanan 53'e yapılanla aynı muameleyi yapıyorum size, demokrasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @arma biz tüm dine inanlar salaktır dedik mi ? çıktı mı ağzımızdan öyle bir şey. bize göre saçma dediysek demişizdir. seviyemizi bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar