Mirage Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 hele kadıköy mef'in önü nasıldır öyle. tüm kızlar ordu gibi: - yeşil barbııııığğğv (öyle diyolar) - kırmızı dar polar pantolon - 2 kova fondatön (nası yazılır ki) - bi de kırmızı kabarık pofidik toka sonra bi de bağdat caddesi var, marks and spencers'ın oralar: böyle spor kıyafetle falan gittin mi herkes tip tip bakar, aaa adama bak tommy'siz gelmiş baabında. forza salı pazarı & levis.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 o f1 pilotu ayakkabısı dediğin ayakkabı gibi bişey gördüm adidasta dün adidas goodyear diye çok güzel ayakkabı, 1 ay içinde herkesde görürsün[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 onlar alımlı tipler... Birileri gelse de bizi alsa götürse diye beklerler[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 zamanında onalrın hepsine kesilmiş saçlarımdan satmıştım hahah benim saçlarıma para verecek kadar aptal bunlar ahahahaaa... lan... şeytan tüyü?... yoksa... sktr...[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Alaımlı degılde abzı ınsanlar etkılıyıcıdır. Bole oturup dınlersın konusursun bole bıraksalar butun gun otur konus adamla, veya kızla -tabı kız olunca karsıdakı kısı baska duygularda cıkabılıyor dısarı. Bazılarının goruntusune takılırsın bolessız bı yuzlerı vardır, guzel olmak zorunda degıldır ama kesınlkle farklıdır, otursları kalkıslarıda oyledır. Bazılarının konuslarıaı etkılıyıcıdır, vurguları sectıklerı kelımeler tarzalrı, cumlelerıkurusları herseylerıyle 20 kısının bagırasarak yaptıgı geyıgın ıcınde onların sesını secebılırsınız buda bambaska bı olaydır. Bıde sey anlamıyorum. Tamam anladık marka takıntısı olan DKNY den carttan curttan baska bırsey gıymeyen tıplerı hıc bırımız sevmıyoruz ama, Illa mark agıymıycem demekde bı takıntı degılmı? Hanı marjınal olmaya calısmakda pıyasa olmaya callısmak kadar kotu degılmı? Neyse konuun yerı degıl konu sapmasın.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 üstüne 190238491 tane aksesuar takmış azı yüzü birbirne karışmış inikli boncuklu evden 234 saat kasıp çıkmış tipleri görmeye dayanamıorum bende[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: Jaan, 09 October 2003 22:59 tarihinde demiş ki: Dış görünüşe özen göstermekle (ki herkes biraz özen göstermeli) Özentilik yapmak biraz farklı. (tikkylik) Sanırım burada bundan bahsediyonuz. Dış görünüşten öte bir de burnu kalkık insanara isnir olurum. Bu insnalar genelde alımlılık olayını geçmiş tempra mertebesine ulaşmışlardır :) Bende onlara gıcık olurum. Zaten ilk görüşte kimseye gıcık olmam ama konuşunca bu elemanlar kendilerini belli ederler. Neyse akşam kaşam sinir bozucu muhabbetler yapmayın :-P[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 abi bi daha isnir olsana görelim :P dış görünüşe önem vermem diye bişey yoktur her insan verir giyimini kuşamını bıraktım bakışından bile rahatsız olabilirsiniz bi insanın ki cinsiyetlerin değişik olduğunu varsayarsak karakterleriniz ne kadar uyumlu olursa olsun o ilişki bi dostluktan öteye gidemez...neden? çünkü fiziksel olarak birbirinizden etkilenmemişsinizdir...bunun çok güzel bi örneğini yaşadım ben... o yüzden neymiş? dış görünüş o kadar yabana atılmamalıymış[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Abi arkadaşıma ne benim dış görünüşümden? Yatmayacaz ya herifle allahallah... Begense nolur begenmese nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: Mirage, 10 October 2003 22:17 tarihinde demiş ki: hele kadıköy mef'in önü nasıldır öyle. tüm kızlar ordu gibi: - yeşil barbııııığğğv (öyle diyolar) - kırmızı dar polar pantolon - 2 kova fondatön (nası yazılır ki) - bi de kırmızı kabarık pofidik toka sonra bi de bağdat caddesi var, marks and spencers'ın oralar: böyle spor kıyafetle falan gittin mi herkes tip tip bakar, aaa adama bak tommy'siz gelmiş baabında. forza salı pazarı & levis.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] ben kızıltoprakta bağdatın yanında oturuyorum.valla garip yerler.herkes aynı tip giyinip aynı saçma şekilde konuşuyor.pek gitmiyorum çok yakın olmama rağmen oraya. hem sevimsiz kişiler ve yerler hem de ben çok sıradan giyindiğim için garip garip bakıyorlar bana uzaylı görmüş gibi.bütçeyide aşıyo bi külah dondurma 3 milyon felan hehe. kişilik yönünden çoğu uyuz sevimsiz tipler oluyo.aralarında iyileride vardır belki ama yaşam tarzları hoş deil en önemlisi [Bu mesaj StarAdam tarafından 11 October 2003 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 +1[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar