mathan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Arkadaşlar, benim sormak istediğim birkaç soru var, benim iyi bir arkadaşım (iste üye alımı durduğu için giremiyor) MTG ye merak sardı, bir da baktı ki normalde her zaman kart aldığımız dükkan kapanmış, Arkadaşlar işte bu konuda iszden küçkü bir bilgi istiyorum, lütfen Bursa'da MTG satan bir yer bulursanız haber veriri misiniz? Teşekkür ederim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Ezgi Kitabevi varmış, şimdi Bursada oturan bir arkadaşıma sordum ben de. Gerçi biraz muallak ama bilinen bir yer olduğunu varsayıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Akmerkez'de Nezih'te var. Hem de yani ravnica, guildpact, dissention, time spiral falan hepsini gördüm de bir hayli şaşırdım. Girdikten sonra kasaya doğru ilerleken sağda yerde duruyodu son gittiğimde... [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 15:30 tarihinde, karpuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bursa akmerkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Selam Mathan, İş yerindeki arkdaşım ki akinnika adı ile burada üye, Bursa'ya kart getirmekte. Bazı günlerde KAT3 ya da 60'lar cafe de buluşmaktayız oyun için. Özel mesaj'dan ulaşırsan kendisine yeterli olacaktır. İyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mathan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 herkese teşekkürler(ezgi kitabevinde yok zaten ondan konu açtım)ama kartları bulduk yardım eden herkese teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar