Aykan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 valla olmaz ama yazmasam da olmaz.. star wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Işın kılıcı alsınlar ellerine heheh. Merak ettim ne seçicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Imperial March. İpleri baştan alacaksın eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 benim seçtiğimi beğenen yok mu demissin, let the sunshine in de süper parcadır , böyle müzikal tadında evlenirim dersen iyi gidebilir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Let the Sunshine In olmaz. Düğünde öyle bir parça çalarsa, ben beklerim ki gelin çiçekli böcekli elbisesiyle, afro saçlarla, yüzünün %80'ini kaplayan gözlükleriyle takla atarak girsin, damat kafasında bandana , kıçında ispanyol paça pantolonla parande atsın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 queen - another one bites the dust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bryan adams - everything i do for you. çok klasik lan o diil de ismail yk allah belanı versin çalsa diye düşündüm birden. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Led Zeppelin - Gallows Pole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 dharma ve greg in ilk bölümünde böle bi geyik dönüyordu.. işte dharma (lost değil lam!) greg'i beyzbol maçına götürüyordu. çünkü dilediği gibi bağırabileceğin yegane yerin burası olduğuna inanıyordu! kanıtlamak içinde ayağa kalkıp "hey koca popolu kahve masanı teksasa geri götür!" gibi salakça bişiler diyordu.. her neyse işte bu sırada beyzbol maçlarında ve nba maçlarında çalan (benim adını bilmediğim =( evet bilmiyorum ama bilen varsa memnun olurum) hani şu giderek yavaştan giderek hızlanan dın---dın---dın---dın dın--dın--dın--dın dın-dın-dın-dın dırıdı dıt dıdı! hedesini duyuyorlardı ve evlenirkene de bunu çalıdırıyorlardı.. kısaca PUAHAHHA! idi. epey gülmüş o zamanlar.. evet.. o zamanlar paticik portakal kapuuunda bi vitamindi ve turuncu idi.. ee şey halen öle galiba.. lam bi ara ben de mi evlensem naapsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: dın---dın---dın---dın dın--dın--dın--dın dın-dın-dın-dın dırıdı dıt dıdı! AhahahHAhaaa müthişşş anlatmışsın. Bir melodi ANNCA bu kadar, düz yazı ile anlatılabilir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 hell march çalsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 pink martini'nin albümlerini al ve dinle eminim çok hoşuna giden bi iki parçaya rastlarsın, ama baldurs gate 2 tavern müzikleri de güzeldir:) eğlenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 I am murloc çalsın . [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 12:42 tarihinde, thanease tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 celine dion - because you loved me indir bi dinle derim romantik bi adamsan beenirsin ya da julio iglesias - historia de una amor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 all my love çalsın [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 18:38 tarihinde, Farinal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Serim abi öncelikle hayat boyu mutluluklar dilerim :) Let the sunshine in çok güzel hem illaki törene katılanlarında kulak dolgunluğu vardır hoş gider. Ben konuyu ilk okuduğumda benimde aklıma ilk gelen Pink Martini - Let's never stop falling in love olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Çok teşekkür ederim. said: Asteroth Let the Sunshine In olmaz. Düğünde öyle bir parça çalarsa, ben beklerim ki gelin çiçekli böcekli elbisesiyle, afro saçlarla, yüzünün %80'ini kaplayan gözlükleriyle takla atarak girsin, damat kafasında bandana , kıçında ispanyol paça pantolonla parande atsın falan. Bunu nişanlıma mail attım, bakar mısın ne kadar şeker bir yorum yazmış patilerden biri diye. bana yazdığı cevap şu oldu: - Onu nikaha davet etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 haha wendigo ile diablesse den biri msj atsın buraya onların playlist güzeldi dügünlerinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 One last goodbye çalsın anathemadan:)E nede olsa özgürlüğe veda ediyosun kolay mı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 http://rawkblog.dreamhosters.com/daftpunk-digitallove.mp3 [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 13:05 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: sostizm üye [şikayet et] § 26 Temmuz 2007, Perşembe - 12:13 [ özel msj ] Bunu nişanlıma mail attım, bakar mısın ne kadar şeker bir yorum yazmış patilerden biri diye. bana yazdığı cevap şu oldu: - Onu nikaha davet etmeyelim. Yengeye teessüflerimi bildiriniz efem =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Playlistemizi kimsele paylaşmayız biz! Saka bir yana evdeki Wendigonun makinede olmalı =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 evde evde kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ehe mutluluklar... Çok klasik olcak ama titanicte çalan müzikte hoş olabilir =P bu arada pati gitgide yaşlanıyor yaa, millet evlenmeye başladı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar