Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Pati üyesi olmayan bir arkadaş İstanbul için birebir görüşüp karakter satmak istediğini iletti bana.Telefon , isim ve benzeri bilgiler ektedir , ilgilenenler özelden kendisiyle konuşabilirler. ________________________________ İsim.Drusilia (Rank10 - Lieutenant Commander Ünvanlı) Server:Jaedenar LvL 70 Human female Mage Armory: http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Jaedenar&n=Drusilia Meslek:357 tailoring Reputation:WSG AB AV exalted,Outlands'ten Honor Hold'la revered 2 tane epic bineği 1 tane normal uçan bineği var.1200 gold kadarda parası var. Stajım başladığı ve dövme parası için ihtiyaçtan satıyorum.Karakterin serverdan hiç kimseyle bir problemi yok sevilen bir karakter. CHAR HİÇ MİGRATE EDİLMEDİ VE ACC 12 AĞUSTOS'A KADAR AÇIK. Fiyat sadece 120 milyon.Hesap ederseniz wow+tbc+1 aylık ücret aynı fiyata geliyor. istanbulda otuyorum.Tercihim net cafede buluşup alış-verişi orda yapmak. msn:[email protected] mail:[email protected] telefon:0536 8886777 msn'e haftada 1 giriyorum o yüzden telefonla ulaşmanız daha sağlıklı olacaktır.İyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 up! Kredi kartı ödemeleri nedeniyle acil satılıktır , kaçırmayın bence. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:27 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 up! İlgilenen yokmu beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar