Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Malum belli oldu artık neyin ne olduğu. Bu bağlamda durumu değerlendirecek olursam ben: Sevindiğim şeyler: *Türk halkı artık kendi başına ayakta duracağını, e-muhtıraların sökmeyeceğini, demokratik işleyişe inandığını göstermiş oldu, nitekim e-muhtıra olaylarından önce CHP'nin oy oranı %35lerde gözüküyordu, e-muhtıra olaylarından sonra bu hallere geldi, bu da halkın tepki verdiğini gösterir. *Ekonomide istikrar sağlanacak, borsa coşacak. *Global konjonktürde inceleyecek olursak AKP'nin iktidara gelmesi Orta Asya'da aşırı islamist bir hareketlenme olması durumunda Türkiye için bir kalkan niteliği taşıyabilir. Üzüldüğüm şeyler: *Bir zamanlar Türkiye'de sol denen bir şey vardı, sosyal devlet yapısı diye bir şey vardı, nereye gitti o? Hatırlayan kimse kalmadı mı onu? *AKP'nin aldığı %50 oyun ne kadarı AKP'nin hazırladığı program için, ne kadarı diğer partilerin saçmalıkları ve e-muhtıraya tepki için ve en önemlisi ne kadarı islamist bir ideoloji adına verildi emin olamıyorum, kestiremiyorum, bu da endişe yaratıyor. *CHP ve MHP'nin birlik oluşturması çok korkunç durumlara yol açabilir, hatta koca bir felaket olabilir. *AKP bana göre fazla liberal bir ekonomi programı izliyor, bunun sonu nereye varacak, burjuva ne kadar coşacak, bunun Türkiye'de sonuçları ne olacak emin olamıyorum. *Para el değiştiriyor, bu el değiştirme güç sahibi bir çok insanın canını yakacak, umarım bunun bir sonucu olarak darbe vs. gibi korkunç şeylere sürüklenmeyiz, gerçi düşük bir ihtimal ancak düşünmek bile tüylerimi diken diken ediyor, yüreğimi ağzıma getiriyor. Evet siz ne düşünüyorsunuz?
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=184995
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ups... self-pwnage=( Kime oy verdik cart curt topici sanıyordum. Okumak lazımmış tabii.
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Yazıklar olsun bu ülkenin vatandaşına. IRAN TURKIYE MUZ CUMHURIYETI PARTISINI TEBRIK EDIYORUM. SATMAYA DEVAM ETSINLER BU ULKEYI BU MILLET HEPSINI HAKETMIS YAZIKLAR OLSUN BÖYLE MİLLETE SATTINIZ ÜLKENİZİ İMDİ RAHATSINIZ SENELER SONRA KAFANIZI TAŞLARA VURURSUNUZ BIZ BU HATAYI NASIL YAPTIK DIYE AMA USLANMAZSINIZ KLASIK TURK GECMISTEN DERS ALMA GELEN VURSUN GIDEN VURSUN. YAZIKLAR OLSUNÇ.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 abi hava aşırı sıcak yatılmıyor.
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Aziz Nesin söylemişti biz de milletcek onadık. Aptalız.
Öne çıkan mesajlar