Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[H] DAWN recruiting - EU Executus (3/6 SSC , 1/4 TK)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaz sezonu icin yeni oyuncu recruit etmeye basladik, ilgilenen arkadaslar gerek youn icinde beni bulabilir yada guild forumlarina application birakabilir

http://mihn.nekromanta.pl/dawn/forum/index.php

Outlàw
Warlord of DAWN
Mesaj tarihi:
Pain Train Versus(aka outlaw) liderliginde eu executus horde tarafinda aktif web siteleri www.pain-train.info
ben eu magtheridon allianceken guild Celeste isimli druidimle memberlariydim, eu executusdaykende officerlariydim.
Mesaj tarihi:
said:
Warlock alımınız açık olsaydı başvurmayı düşünebilirdim ^^

aktif oynuyan 5 lockumuz var
ama iyi bi geara ve oyun bilgisine sahipsen kage ile kontak kurup sansini deniyebilirsin
Mesaj tarihi:
pipo ftw.

pizu mu şu anda gm kimdir? burning crusade öncesinde taptığım bir guilddi burning crusade sonrası pizu sağolsun bayağı bozuldu zaten birsürü türk de çıktı/atıldı

ben oyunu bırakmıştım ama olsun yine de uyuz olmuştum:P

yine de dawn diyince bütün anılarım depreşti :( başarılar dilerim
Mesaj tarihi:
said:
aktif oynuyan 5 lockumuz var
ama iyi bi geara ve oyun bilgisine sahipsen kage ile kontak kurup sansini deniyebilirsin

eheh 5 tane aktif warlock varsa, gereksiz yer kaplarım, herhangi bi nedenle yerlerini de almak istemem =) teşekkürler yine de .
Mesaj tarihi:
said:
pipo ftw.

pizu mu şu anda gm kimdir? burning crusade öncesinde taptığım bir guilddi burning crusade sonrası pizu sağolsun bayağı bozuldu zaten birsürü türk de çıktı/atıldı

ben oyunu bırakmıştım ama olsun yine de uyuz olmuştum:P

yine de dawn diyince bütün anılarım depreşti :( başarılar dilerim

Pipo iyi oyuncuydu kendisi migrate etti, pizu aktif raidi birakti ve arkadasi oynuyor acc siyle bu aralar, GM benim su an da

bu arada basvuran arkadaslara tesekkurler, recruitment devri bitti baya application geldi hepsini degerlendirdik ve gerekli takviyeleri guilde yaptik

herkese iyi oyunlar
Mesaj tarihi:
ooo çok sevindim gmliğin bir türke geçmesini :)

umarım eski günlerine döndürürsün dawnı (hoş şu anda serverda durumu ne onu bile bilmiyorum ama nese :))
  • Yeni Oluştur...