Sin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Yaz sezonu icin yeni oyuncu recruit etmeye basladik, ilgilenen arkadaslar gerek youn icinde beni bulabilir yada guild forumlarina application birakabilir http://mihn.nekromanta.pl/dawn/forum/index.php Outlàw Warlord of DAWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 recruit etmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dandıraan dandıraan moovee mooovee.. izbe pipo -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Progressiniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 topic başlığnda yaziomuş pardon ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 hay ağzını öpiyim wastyrx :P pis çinli pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 pipo yok bunyemizde kendisi baska bi serverda ve cinlide yok guildde turk isvec norvec karmasiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Warlock alımınız açık olsaydı başvurmayı düşünebilirdim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Seven -> Pain Train -> Resisted and finally Dawn. Kuruttun heryeri kuruttun Outlaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Pain Train Versus(aka outlaw) liderliginde eu executus horde tarafinda aktif web siteleri www.pain-train.info ben eu magtheridon allianceken guild Celeste isimli druidimle memberlariydim, eu executusdaykende officerlariydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Warlock alımınız açık olsaydı başvurmayı düşünebilirdim ^^ aktif oynuyan 5 lockumuz var ama iyi bi geara ve oyun bilgisine sahipsen kage ile kontak kurup sansini deniyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 pipo ftw. pizu mu şu anda gm kimdir? burning crusade öncesinde taptığım bir guilddi burning crusade sonrası pizu sağolsun bayağı bozuldu zaten birsürü türk de çıktı/atıldı ben oyunu bırakmıştım ama olsun yine de uyuz olmuştum:P yine de dawn diyince bütün anılarım depreşti :( başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: aktif oynuyan 5 lockumuz var ama iyi bi geara ve oyun bilgisine sahipsen kage ile kontak kurup sansini deniyebilirsin eheh 5 tane aktif warlock varsa, gereksiz yer kaplarım, herhangi bi nedenle yerlerini de almak istemem =) teşekkürler yine de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: pipo ftw. pizu mu şu anda gm kimdir? burning crusade öncesinde taptığım bir guilddi burning crusade sonrası pizu sağolsun bayağı bozuldu zaten birsürü türk de çıktı/atıldı ben oyunu bırakmıştım ama olsun yine de uyuz olmuştum:P yine de dawn diyince bütün anılarım depreşti :( başarılar dilerim Pipo iyi oyuncuydu kendisi migrate etti, pizu aktif raidi birakti ve arkadasi oynuyor acc siyle bu aralar, GM benim su an da bu arada basvuran arkadaslara tesekkurler, recruitment devri bitti baya application geldi hepsini degerlendirdik ve gerekli takviyeleri guilde yaptik herkese iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ooo çok sevindim gmliğin bir türke geçmesini :) umarım eski günlerine döndürürsün dawnı (hoş şu anda serverda durumu ne onu bile bilmiyorum ama nese :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 outlaw tanidigim kadariyla ii bi paladin we ii bi oyuncu fakat GM ligi o guildde kolay kolay bi yabanciya vericeklerini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar