Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garip dış cephe reklamı


DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

gördünüzmü dikkatinizi çektimi,böyle bir reklam var,koca gider,eşi telefonla birini arar"bir haftamız var" fln der,koca eve gelir,karısı onu gülerek karşılar,kocası karısına ne yaptığını sorunca karısı dubleks evlerinin dışını kocası şehir dışındayken nasıl değiştirdiğini gösterir ocasına sarılırlar mutlu son!

yauv bu ne biçim reklamdır allllahımmm,nasıl yaratıcılıktır,nasıl bir deha bu reklamı çekmiştir,nasıl bi reklamcıdır bu reklamı yapan,şehir dşına çıkıp eve geldiğinizde size sormadan 15-20 milyarlık harcama yapan eşinize "ne güseeeel,çok sağol karıcım" diye sarılırmısınız,iğreniyorum,iğreniyorum bu reklama[hline]tık!
Infernal_Reborn
, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hehehehe okurken koptum aynı şeyler aklımdan geçiyordu zaten annemle izlediğimizde bana "Ben böyle bir şey yapsam herhalde baban o yeni dış cepheye boşanma ilanını çiviler..." dedi yarıldık. E tabii yani ben de kudururdum şehir dışından gelince öyle bir harcama olsa doğal olarak. Türk reklamları çok komik geliyor öyle bir saflık var ki içinde çocuk kandırma havası var yani her şey o kadar basit "lay lay lom" çok mutluyuuuz, fiyuuuu, paranın ne önemi var canııım? harcayın harcayın, dış cephe yaptırın, kocanıza danışmayın bile hemen arayın!!![hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türk reklamlarında genelde "zengin" kesim , özel okullar gösteriliyor , doğaldır. Bu arada koptum Antimodes yazına hgehe[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...