Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz Baykal a rodos yollari gozuktu

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

İç yüzümü?

Asıl kavganın neden çıtkıını biliyormusunuz? Baykalın Aylin Hanıma Küfür Ettiğini?

Onuda geçtim kürsüye çıktığında Syn Sarıgül sesisin kıstırıldığını baykal tarafından...

Peki Syn. Sarıgülü Temyiz'e götüren disiplin kuruluna noldu zannediyorsunuz ? Hepsi Sarıgülle beraber CHPden ihraç edildi.

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:53 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

problem o zaten
baykal yuzunden asagidan genc kadro yukari ickamiyor

genc kadro baykal i istemiyor hakli oalrak

baykal 0 partiici muhalefet olan chp istiyor

simdi ampuldu vesaireydi ama RTE nin karizmatik bir kisiligi var kendi muritleri arasinda
RTE olmasa ak parti 45 i gectim 20 leri zor gorur
vatandas partiyi umursamiyor RTE yi istiyor

CHP de ise tam tersi
halk partiyi istiyor ama baykal i istemiyor
zoraki oy veriyor yada evrmiyor

ulan sauron un orclari gibi bagiran bahceli bile 2001 krizinden sonra aprtisini toparlayip gene meclise sokmayi basardi
adamda var bu lidelrik karizmasi

turk solu ciddi bir lider sikintisi cekiyor
Sosyal ağlarda paylaş

sarıgülün karakterini sevenin çıkacağını sanmıyorum ama adamın liderliğinin karizmasının baykala 25 basacağıdır benim görüşüm.

ha sarıgül şart mı? değil elbet başkası da bulunur. ama bu seçimden sonra birdaha yemezler oylar bölünmesin chpye verin geyiğini. chp de birdaha barajı geçemez baykalla. baykal varsa bundan sonra ben de vermem zaten
Sosyal ağlarda paylaş

İnal Batu,Ertuğrul Günay ve Zafer Üskül.Bu isimler CHPyi ileriye götürecek başkan adayları olabilirdi.Hepsi de sosyal demokrat ideolojiye katkıda bulunmuş, dürüst siyasetçiler ve şu an 2 si de akpden milletvekili diğeri dpden aday olmuştu.Baykal gitse tek alternatif lider sarıgül gibi görünüyor.Hepimiz Baykal'ın dürüstlüğü konusunda ittifak edebiliyoruz ama bu ittifakı Sarıgül için sağlayabileceğimizi sanmıyorum. Evet Baykal'da istifa etmeli ama Sarıgül genel başkanda olmamalı.Eğer olursa Türkiye'deki sosyal demokratlığın çöküşünün tescili ve CHP'nin halktan uzak bir burjuva partisi olduğunun beyanı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...