Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 nerde aktilmadi yahu istanbudla yotku bi tandogan ve izmirde vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @Charsi, e anlativer ic yuzunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hee vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 şuanda belediyedeyim ve dışarda çok büyük bir kalabalık baykal istifa sarıgül başkan die bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İç yüzümü? Asıl kavganın neden çıtkıını biliyormusunuz? Baykalın Aylin Hanıma Küfür Ettiğini? Onuda geçtim kürsüye çıktığında Syn Sarıgül sesisin kıstırıldığını baykal tarafından... Peki Syn. Sarıgülü Temyiz'e götüren disiplin kuruluna noldu zannediyorsunuz ? Hepsi Sarıgülle beraber CHPden ihraç edildi. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:53 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yahu az sonra diyen magazin programlari gibi degil de adam gibi bastan sona anlatsan belki daha bi okunasi olacak. yalan ruzgari edasiyla her dakika arkasi yarin yazisi cikacakmis gibi refresh atiyorum... Ne biliyosan gorduysen yaziver iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sarıgül chp içinde sevilmeyen birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sebebi kemikleşmiş CHP kadrosu... Bu zamana kadar kaç kişi baykala karşı aday olabilmiştir soruyorum size? [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:51 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 chp içi diye birşey kalmadı. chpnin bu içini de halk sevmiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sarigul un chp nn basina gecicek karizmasi yok nokta ha baykal ha o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Karizma kim başa geçerse olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Baykal daha iyidir Sarıgül 'den canım. Sarıgül benim gözümde en fazla muhtar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Baykal resmi bi açıklama yaptı mı yoksa hala sessizce ne yapacağnı mı düşünüyor. İSTİFA ET baykal İSTİFAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 baykal bile sarıgül den daha iyi birisi o gelicekse baykal kalsın daha iyi. abd nin desteklediği adamdan ne zaman hayır gelmiş ki şimdi gelecek aman uzak dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @MacLeod ABD nin desteklediğini nerden çıkarttın çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 problem o zaten baykal yuzunden asagidan genc kadro yukari ickamiyor genc kadro baykal i istemiyor hakli oalrak baykal 0 partiici muhalefet olan chp istiyor simdi ampuldu vesaireydi ama RTE nin karizmatik bir kisiligi var kendi muritleri arasinda RTE olmasa ak parti 45 i gectim 20 leri zor gorur vatandas partiyi umursamiyor RTE yi istiyor CHP de ise tam tersi halk partiyi istiyor ama baykal i istemiyor zoraki oy veriyor yada evrmiyor ulan sauron un orclari gibi bagiran bahceli bile 2001 krizinden sonra aprtisini toparlayip gene meclise sokmayi basardi adamda var bu lidelrik karizmasi turk solu ciddi bir lider sikintisi cekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben SArıgülde bu karizmanın bu gücün olduğuna inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 baykalda olduguna inanlarda var yok abicim sarigulden de bi cacik olmaz banada absta sempatik gelmsitide yok aman baykal daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sarıgülün karakterini sevenin çıkacağını sanmıyorum ama adamın liderliğinin karizmasının baykala 25 basacağıdır benim görüşüm. ha sarıgül şart mı? değil elbet başkası da bulunur. ama bu seçimden sonra birdaha yemezler oylar bölünmesin chpye verin geyiğini. chp de birdaha barajı geçemez baykalla. baykal varsa bundan sonra ben de vermem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Baykalın siyasi bilgi konusunda çok önde olduğu kesin. Fakat Sarıgül Partinin başına gelirse çok şeyler değişebiliceğine inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben chpnin başında zeki sezer gibi uzlaşmacı bir lider görmek isterim ama nerdeee yaş oldu 20 bi 20 sene sonra belki (90a kadar yaşar bu baykal :s) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Baykal bence hepimizi gömer... Ayrıca Zeki Sezer Siyaset için bence çok pasif bir kişi. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 11:13 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bi muhtirada su baykal a cekseler amma mutlu olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yüz lan şerefsiz diye suya atmak lazım helikopterden paraya kıyıp. Dimi ama, dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İnal Batu,Ertuğrul Günay ve Zafer Üskül.Bu isimler CHPyi ileriye götürecek başkan adayları olabilirdi.Hepsi de sosyal demokrat ideolojiye katkıda bulunmuş, dürüst siyasetçiler ve şu an 2 si de akpden milletvekili diğeri dpden aday olmuştu.Baykal gitse tek alternatif lider sarıgül gibi görünüyor.Hepimiz Baykal'ın dürüstlüğü konusunda ittifak edebiliyoruz ama bu ittifakı Sarıgül için sağlayabileceğimizi sanmıyorum. Evet Baykal'da istifa etmeli ama Sarıgül genel başkanda olmamalı.Eğer olursa Türkiye'deki sosyal demokratlığın çöküşünün tescili ve CHP'nin halktan uzak bir burjuva partisi olduğunun beyanı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar