BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Niye bole bi baslik attin dersen aksama chrounos aman amerika olmasa sen napcan aman amerikanlar cok komik aman amerika yasasin diye zaten yazcak ben simdiden diyim evet amerikanin kopegiyim ondan inglizce konusuyorum. Olaya gelirsek site www.cracked.com komedi sitesi en guzel kismida articles kismi benm gibi isiniz gucunuz yoksa nette okumayi seviyorsaniz bi suru "the stupidiest 7 transformers" "the gayest cartoon characters" gibi bi suru aptal seyi okumaniz icin guzel bi kaynak hem bu sirada 80leride anip cocuklguunuzu hatirlarsiniz. Ben nerden bulduma gelirsek http://www.cracked.com/index.php?name=News&sid=2175 linkteki ilk robot olan sound wave in cidden walkmane donustugune inanmamisti arkadas idaaya girdik ve bi cift converse kazandim walla o kazansaydi ben amerikaya baklava yollucaktim 2 kilo. Bu arada isiniz yoksa 2 inci robottaki filmi izleyip gorun nasil donustugunu walkmane. Sevgi saygi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 VIVA LA AMERIKA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 orda görünce aklıma geldi şimdi, yeni konu açmayalım. Digg naleti var bi de, orda da böyle enteresan şeyleri topluyolar, zaten bu da varmıl digg it yazdığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar