Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar bi bakabilirmisiniz.

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Bir sürü saçma sapan başlık varken kalkıp böyle bir başlıga gerekenden fazla tepki veriyorsun Mum_Chamber nasıl tepki vericeğini seç.

Ya düzgün bir şekilde söyle yada hiç söyleme.

Başlıkta '' ALLAH AŞKINA BÖYLE BAŞLIKMI OLUR YAA '' diyecek kadar abartı birşey yok.

Zaten elimden geldiğince post atmamaya çalışıyorum tipitiplerden uzak durmak için.

Ha ben burda görüyorum forumun eski moderetorlerinden adamlar yazdıkları yazının gidişatına göre araya bazı küfürler serpiştirebiliyorlar ama kimsenin çıtı çıkmıyor. Zaten milletin amacı iyice '' ona laf sokayım , şu populeritesi yüksek kişilerle arkadaşlık kurayım yağ çekeyim ortamım olsun '' oldugu için artık ben iyice daralmaya başladım burada.

Ha bu son abartı uyarıda kapak olsun bana xtirip gideyim en iyisimi...

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:40 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Doğrudur haklısınız.

Başlık hatalı benim buna söylediğim birşey yok fakat birilerinin kalkıpta bu kadar büyüterek karşılık vermesi beni sinirlendiriyor.

Ve gene söylüyorum. Artık eskisi gibi forumlara yazı yazmıyorum sadece okuyorum çoğunlukla, kırk yılın başı bir konu başlıgını hatalı açtığım için birinin kalkıpta böyle yüksek dozajda tepki vermesi benim sinirlerime dokundu...

Neyse uzatmayalım arkadaşlar bende hata kalkıpta birde mesaj yazmışım elemana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...