RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Bir flash vardı böyle uçan halı üstünde gitar çalan bir adam falan vardı transa geçiyordu falan. Adını unuttum vallahi biri bana bu flashı bulabilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Allah aşkına böyle bir başlık olur mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mr. Fastfinger mı? http://www.guitarshredshow.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Güneş çok teşekkür ederim aradıgım buydu. Mum_Chamber sende çemkirme canım ordan çok rahatsız olduysan bas şikayet butonuna anlaştıkmı ? [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:43 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 anlaşmadık hacım. bu forumun kuralları var, uymak zorundasın. uymuyorsan da çıkıp "konuşma len" ayağı çekemezsin. hele ki tüm siteyi iki tane yöneticinin çekip çevirmeye çalıştığı dönemde hiç "şikayet eeet" geyiği yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bir sürü saçma sapan başlık varken kalkıp böyle bir başlıga gerekenden fazla tepki veriyorsun Mum_Chamber nasıl tepki vericeğini seç. Ya düzgün bir şekilde söyle yada hiç söyleme. Başlıkta '' ALLAH AŞKINA BÖYLE BAŞLIKMI OLUR YAA '' diyecek kadar abartı birşey yok. Zaten elimden geldiğince post atmamaya çalışıyorum tipitiplerden uzak durmak için. Ha ben burda görüyorum forumun eski moderetorlerinden adamlar yazdıkları yazının gidişatına göre araya bazı küfürler serpiştirebiliyorlar ama kimsenin çıtı çıkmıyor. Zaten milletin amacı iyice '' ona laf sokayım , şu populeritesi yüksek kişilerle arkadaşlık kurayım yağ çekeyim ortamım olsun '' oldugu için artık ben iyice daralmaya başladım burada. Ha bu son abartı uyarıda kapak olsun bana xtirip gideyim en iyisimi... [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:40 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Vallahi bundan önce bu tür bi kaç başlık görmüştüm. Neden problem şimdi çıktı da önceden çıkmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yahu her başlığı siyaset meydanına çevirmek büyük başarı , ben de çok daralmaya başladım bu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 o zaman çekip gidebilirsin, seni zincerle tutan yok burada, kendi çok seviyeli forumalra gideiblir yada çok batarsa kendi forumunuda kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Başlık cidden hatalı sonuda herkezin ortak amacı bilgi paylaşımı ve daha iyi bir pati bunu söyleyenlere sen nasıl benim başlıma laf atarsın gibi yanaşmamak lazım haklı cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kitana nedeni o başlıkların görülmeyipte bunun görülmesi olabilirmi? bir kaç demişsin koskoca forumda bir kaç... Görülmemesi normal. Sadece buna denk gelinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 müthiş bişi ya bu fastfinger :D RedallHoor sende bundan sonra bu tür arama yapıldığında sonuç vermeyecek başlıklar açarsan daha hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @fir3bl@d3 O zaman o kadar dikkat edip kurallara uyun diyorlarsa , önceki yapılan hataları da es geçmeyip uyalarında bulunsunlar. Ps. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Görmemiş olabilirler demişim. Bi kaç tane gözden kaçmış şansa bunu görmüşler demişim. Malum fazla o tarz post yok demişim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 iyide burada redall bir şey arıyor aradığı şeyi bilmeden nasıl düzgün başlık açıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @bellow başlık: gitar çalan adam flashı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Doğrudur haklısınız. Başlık hatalı benim buna söylediğim birşey yok fakat birilerinin kalkıpta bu kadar büyüterek karşılık vermesi beni sinirlendiriyor. Ve gene söylüyorum. Artık eskisi gibi forumlara yazı yazmıyorum sadece okuyorum çoğunlukla, kırk yılın başı bir konu başlıgını hatalı açtığım için birinin kalkıpta böyle yüksek dozajda tepki vermesi benim sinirlerime dokundu... Neyse uzatmayalım arkadaşlar bende hata kalkıpta birde mesaj yazmışım elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ''o zaman çekip gidebilirsin, seni zincerle tutan yok burada, kendi çok seviyeli forumalra gideiblir yada çok batarsa kendi forumunuda kurabilirsin.'' Sana birşey battığı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Evet sabah sabah seda sayana hoşgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 başlık hatalı, fakat uyarma biçimi yanlış malesef :( online fenerli aranıyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 evet, senin gibi yobazlar batıor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Büyüyünce batmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar