Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 CEM YILMAZ'DAN İSTİKBAL MARŞI: Bakma, dönmez şafak vakti yurttan kaçan o alçak Dönmeyip Amerika'da, arlanmaksızın yaşayacak. O benim milletimin hırsızıdır, yurdu soyacak, Hortumladıkları benimdir, milletimindir ancak. Çalma kurban olayım hepsini, ey hırslı çakal Gariban halkımada bir pul, bırakacak kadar al Olmaz sana götürdüğün paralar sonra helal Hakkını vermezsen burdaki ortaklarının behemal Ben ezelden beri aç yaşadım, aç yaşarım Hangi hükümet beni kurtaracakmış? Şaşarım Kurumuş musluk gibiyim, ne akar ne taşarım Yırtsam da bir tarafımı, hiç görülmez başarım. Mali Krizler, yoluna örmüşse çelikten duvar, Benim cağız, ceğiz diyen bir hükümetim var Bağırsın korkma, nasıl işimize burnunu sokar Avrupa Birliği denen tek dişi kalmış canavar. Arkadaş, Meclise namusuyla çalışanları uğratma sakın İşe aldıracakların, olsun hep sana yakın Gelecektir, cezanı vereceği günler Hakkın Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın. Yaktığın yerleri orman diyerek geçme, tanı Çalışanı işten at, doldur kadroya yatanı Gözleri açık yatır seni kurtaran atanı Satılmadik o kaldı, durma satıver vatanı. Sermaye mutlu olsun, olsa da çevre feda Semizletin Apo'yu, mezarında dönsün Şüheda Uydurma kanunlarla Meclisten getirin seda Onbin Yıllık tarihe, yurdum ederken veda. Cümlenizin bu yurdu yok etmek mi emeli? Yediginiz herzelere başka ne demeli? Oyuverin altını, iyice sallansın temeli Yurdumun ki, sonunda vatandaş kükremeli.... O zaman durur belki gözümden akan yaşım O zaman doğrulur belim, yukarı kalkar başım O zaman boşa gitmez yıllar süren uğraşım HESABINI VERİP TE GİTTİĞİNİZ GÜN KARDAŞIM... Dalgalanın sizde dolar gibi şimdi ey suçlular Olsun artık soyguncuya vurulacak bir yular Ebediyen, öyle yok hesapsız bir iktidar Hakkıdır Garip yasamış vatandaşın da gülmek Hakkıdır ezilmiş milletimin aydınlık bir İstikbal..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Görmeyen Kaldımı Bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben ilk defa gördüm. zorlama olmuş ama fena deil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ben görmemiştim,güzel olmuş. Cem yılmaz yazmamıştır heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 fake oldugunu ve cemyılmazın yazmamış oldugunu 3785623985723 kere filan soyluoruz, armaay inanmak plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Heheh, çok güzel bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ayıp bişey bence bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 di mi çalıp çırpmak ayıp değil. Söylemek ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 cem yilmazin hayatta bole toplumsal ders evren bisile isi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bu teeee 2002 de filanda atilmisti buraya cem yilmaz filan diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar