Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Dakka bir gol bir şeklinde daha sabah 8 olmadan Üsküdar'da aynı numaralı 2 sandık olduğunu öğrendim bir tanıdığımdan. Ne güzel di mi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yedek sandık olmasın, hani biri dolunca öbürü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Benim oy verdigim yerdede 2 tane vardi aynı numaralı sandık, hangisine istersen ona at dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Tamamen yanı numara olmuyor galiba yani biri xxxxxxxx/1 digeri xxxxxxxxxx/2 dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ben de o tip birşeydir dedim duyduğumda da söyleyen pek iddialıydı. O yüzden şaşırdım da açtım. Hani bol keseden atan biri ya da bakmadan etmeden konuşan biri olsa kaale almazdım pek de öyle biri de değil. Neyse en son şikayet yolundaydı. Çıkarsa birşey yazarım yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar